שאלה דחופהההה!!!!!

שאלה דחופהההה!!!!!

תקישבו אני שוחר שעולה ל-י' ואני רוצה בעזרת השם ללכת לקורס טייס ואם יוצא מצב שלא קבלתי זימון מה אני עושה במצב כזה? אני יכול לערער או משהו כזה או להגיש בקשה בעצמי?! בבקשה זה חשוב

למורזיק....

תראה זו שזאלה דחופה כי היא תלויה בלימודים שלי בטכני ואני לא רוצה להיות מכונאי מטוסים או חשמלאי מטוסים...אני רוצה להיות משהו מכובד כמו טייס למשל ב"ה וזה תלוי בעתיד שלי אתה מבין למה זה דחוף לי ואין לי הרבה זמן להחליט כי עוד בערת שבועיים אני צריך כבר להיות בטכני ב-8 וחצי בבוקר ואין לי זמן אחי

murzik3591

New member
הלימודים בטכני לא קשורים לסיכויי ההצלחה

להתקבל לקורס טייס, אם אתה לא רוצה ללמוד מכניקה, חשמל או אלקטרוניקה בתיכון אין לך מה לחפש בטכני.

ofirrr0071

New member
לאיתן...:)

אממ ת'אמת שבאמת אין לך מה לדאוג למרות שכמובן כל אלה שבאים לטכני ורוצים להיות טייסים גם בטכני עצמו חחח אומרים לך ככה ואני עוד אפילו זוכר את זה "מי שרוצה להיות טייס הטכני זה לא המקום" חחח משהו בסגנון.. אבל אל תיבהל כי אני בעצמי גם מכיר אישית מדריכה אפילו בטכני שהתקבלה לקורס טייס ועברה את המבחנים וזה ות'אמת לא יודע היא אמרה שלא היה לה קשה אבל היא פרשה בכל זאת בגלל האנשים שמה בקורס היא אמרה שכל אחד שמה מרגיש מעצמו כבר טייס ויש שמה הרבה שוויצרים וממש חרא של אנשים בקורס אבל קודם כל תשרוד את הטכני ותסיים את הלימודים בהצלחה ואחרי זה כמובן תוכל לחשוב על קורס טייס..=] וגם בקורס עצמו שיהיה לך הרבה בהצלחה..!

לאופיר...

תודה אחי ....אבל כאילו אם משהו דיפק לי הבגויות לא יוצאים לי טוב והציונים נמוכים אז מה אני יעשה אני יהיה מכונאי ...זה חרא של עבודה וזה קריעת תחת

big2small

New member
אחי

אני אומר לך אל תבנה על קורס טייס ! הסיכויים להתקבל אליו הם אפסיים. אם אתה לא רוצה מכונאות לך על חשמל או אלקטרוניקה אם לא ירצו להעביר אותך אז תעזוב

טוב בלי לחץ

טוב שמע דבר ראשון בלי לחץ.... דבר שני אם אתה כל כך רוצה קורס טייס הטכני זה לא התשובה לזה.. עכשיו כשיהיה לך צו ראשון אז יהיה לך כל מיני מבחנים וראיונות....שהם יקבעו לך את הקב"א והדפר והפרופיל... עכשיו אם יצאת מתאים ישלך זימון לצוות אוויר ששם אתה תעבור ועדות רפואיות וכל מבחנים ואתה תעבור הכל אז תצא לגיבוש ואם תעבור הכל אז אתה תצא לקורס טייס.... בהצלחה שיהיה לך

big2small

New member
קורס טייס

אריה נואש הסביר הכל כמו שצריך במידה ואתה לא עברת את הגיבוש יש לך זכות לערער אחרי שנת שירות אחת בצה"ל אם אהת מת לדעת עוד כנס לפה : http://www.iaf.org.il/bist/ יש שם הסברים לגבי הקבלה לקורס טיס ומה לומדים בו ואיזה מגמות יש שם וכל מה שאתה רוצה לדעת עליו.

big2small

New member
רק אחי

אל תשלה את עצמך... אין לך מושג איזה קשה זה להתקבל לשם רק שתבין את המצב : לצו ראשון מגיעים בערך 100,000 (אולי אני מגזים) מתוכם רק איזה 10,000 מצליחים להיכנס לבדיקות של ירפ"א (יחדית רפואה אווירית חרשתי על האתר שהבאתי למעלמה חחחחח) אחרי כל הבדיקות בירפ"א לגיבוש מגיעים רק 4,000 ואת הגיבוש מסיימים בהצלחה רק 700-500 והם מתקבלים לקורס הטיס היוקרתי ואל תשכח שמתוכם עוד הרבה נושרים באמצע הקורס ואממ.. המספרים לא מדיוקים אבל הם קרובים אני פשוט לא זוכר באיזה את קראתי על הסטטיסטיקות האלו גם אני מת להתקבל לשם אבל אני יודע שהסיכויים קלושים ביותר

ועוד משהו

אתה יכול לשרת בסדיר שלך איפה שתרצה ונגיד לקראת סוף השירות אם מתחשק לך לנסות טייס אז אתה יוכל להגיש בקשה דרך קצינת ת"ש שלך לצאת לגיבוש ולעבור ירפאות אני אישית מכיר טייס שסיפר לנו בשבוע כנפות שהוא היה ילד בעייתי בלי בגרות ולא עבר טייס בפעם הראשונה לקראת הסוף ניסה את מזלו ועכשיו הוא טייס סופה במצפה רמון

לאריה נואש...

פשש יפה אחי זה מעיד על כח רצון שיהיה לו המון בהצלחה לאותו חייל אבל אני מקווה שיהיה בסדר בעזרת השם

nirze

New member
כנס אח שלי!

אם אתה לא רוצה להיות מכונאי (למשל) אז אל תבוא לטכני.... מכל מקום (כולל הטכני) אתה יכול להגיע למיונים של טייס... אם תיהיה בטכני ונגיד לא יביאו לך מיונים לטייס אז אתה תיהיה מכונאי...! ואתה לא רוצה... אז עדיף שלא תבוא (ואני אומר באמת.....!) חבל שסתם תבוא לטכני ללמוד מקצוע שאתה לא רוצה....

למעלה