שאלה - דחוף

SolidSnake1

New member
שאלה - דחוף

נניח יש שני נתיבים, נתיב לפנייה ימינה ונתיב ישר. אני נמצא בנתיב לפנייה ימינה והטסטר לא אומר כלום, עליי להמשיך בנתיב ולפנות ימינה או לסטות לנתיב לנסיעה ישר? ואם הוא אומר לנסוע ישר כאשר אני בנתיב לפנייה ימינה, עלי לעבור נתיב? תודה!

chiff4

New member
אם הוא לא אמר כלום

אז צריך להמשיך ישר. אם אתה נמצא על הנתיב הימני והנתיב השמאלי הוא הנתיב ישר ולפתע לקראת הצומת אתה רואה על הנתיב הימני חץ ימינה אז אתה אמור להשתלב לנתיב השמאלי שהוא בעצם לכיוון ישר, זאת בהנחה שהוא לא אמר לך ימינה בצומת או כל דבר אחר שמשמעו לא ישר.

ChilD SouL

New member
היה לי מקרה כזה בטסט...

אני פשוט שאלתי אם להמשיך בכיוון הנתיב שלי [ימינה] או לעבור נתיב ולהמשיך ישר. או שתשאל [ליתר ביטחון] או שתמשיך לנסוע בנתיב שאתה נמצא [בין אם זה מוביל לפנייה ימינה\שמאלה וכו'].

avishg4

New member
אולי כדאי ללכת בשיטת הראש הקטן כלומ

כלומר, נמצאים בנתיב לפנייה ימינה והבוחן לא אומר כלום, אז פשוט פונים ימינה. גם אם טועים במסלול הנסיעה אבל מהלך המבחן הוא תקין, ללא טעויות הוא לא יכשיל על טעות במסלול.

avishg4

New member
אולי באמת כדאי. רק שלפעמים לבוחן

יש סבר פנים מאוד לא נעים, אז חוששים לשאול. הרי רוב הבוחנים ממש לא נחמדים.

ShMo0LiKiPoDa

New member
בעיקרון אמורים להשתלב לנתיב של

להמשיך ישר. אבל במידה ואתה בנתיב לפנייה ימינה (ונגיד ואתה רואה שהטסטר לא מחוייך על יתר המידה ולא בא לך להסתכן בזה שהוא יענה בעצבים "אמרתי בתחילת הטסט את ההוראות! מה לא ברור?!?!?!!??@??!@T$%R?!~?#$@" או משהו כזה) ואין לך אפשרות להשתלב (עומס, לא שמת לב בזמן באיזה נתיב אתה וכו') - עדיף שתאותת ימינה ותמשיך עם הכביש. עדיף מאשר לעשות עבירה (שאחרי שתעשה אותה אין סיכוי בעולם לעבור). לפי מה שאני יודעת - רוב הטסטרים לא יתייחסו לזה בכובד ראש (שפנית ימינה למרות שלא התבקשת אחרי שלא הייתה לך אפשרות להשתלב). איזו חפירה, ראבק.

למעלה