שאלה - דחוף!!!!

• פותח הנושא a2t
  • פורסם בתאריך

a2t

New member
שאלה - דחוף!!!!

ההורים שלי רכשו דרך ארגון של הנכים מוצרים בטלפון ( דמוי רכישה מוצרים בויזה מהקטלוג שנשלח כל שנה) נגיד והיא הזמינה את המוצרים שבועים וקצת לפני קבלת המוצרים. אתמול הם קיבלו את המוצרים. את החיובים החברה עשתה באופן שונה ממה שהם אמרו בטלפון כמו כן איכות המוצר האחר שהוזמן לא אותה איכות שעליה דיברו בכל מקרה בבית שלי האיכות הזאת לא נחשבת אפילו לאיכות טובה של מוצר ( מדובר במגבת) בקיצור.... הורים שלי רוצים להחזיר את המוצר והם טוענים שזה בלתי אפשרי לתת להם זיכוי כספי ושהם יבחרו משהו אחר. אני יודעת שאת המוצרים שהוזמנו בצורה הזאת יש אפשרות להחזיר תוך 14 ימים והם טוענים שמכיון שעבר 14 יום ממועד ההזמנה אז אין מה לעשות עכשיו. מי צודק? מישהו מכיר את החוק? תודה

ממליצה לפנות לפורום צרכנות

שם ידעו לעזור לך. ובהקשר הזה, הרבה אנשים נוטים לטעות, ולחשוב שהפורום מיועד לתת שירות/לספק מענה לתלונות על שירות, כשלמעשה מדובר בפורום לאנשים שנותנים שירות, כמו למשל פורום גננות או פורום אחים ואחיות בשירות הבריאות. גטי - ממליצה להוסיף הערה בראש העמוד הראשון שתבהיר את זה. כבר הייתה מישהי שכתבה כאן תלונה לגבי כביש 6, אחר שחיפש עו"ד ועוד כל מיני דברים דומים. מסתבר שהגדרת הפורום לא ברורה ללא מעט אנשים.

עיסקה בטלפון ../images/Emo50.gif

נדמה לי שיש חוק האומר שלעיסקה בטלפוןתנאים שונים ושניתן לבטל לאחר קבלת המוצר ולא לאחר ביצוע העיסקה. כדאי לברר במועצה לצרכנות. בכל מקרה למהר, לארוז ולשלוח חזרה בדואר רשום ובמקביל לידע טלפונית כי המוצר הוחזר.

למעלה