שאלה...דחוף!!!!

שאלה...דחוף!!!!

הייתי אמור להתגייס בחודש אפריל...אך בחודשים האחרונים אני סובל מכאבים ברגליים ולכן עברתי מיפוי עצמות וגילו שיש לי שברי מאמץ מדרגה 3 . הפרופיל הקבוע שלי הוא 82 אבל בעקבות הממצאים החדשים ביטלו את התאריך גיוס (באפריל) וקבעו לי פרופיל 24,זמני לשלושה חודשים בלישכת גיוס אמרו לי שעוד שלושה חודשים אני יעבור עוד פעם מיפוי עצמות כדי לבדוק אם השברי מאמץ החלימו, ואם לא הפרופיל הקבוע שלי יהיה 24. העניין הוא שאני לא רוצה בכלל לדחות את הגיוס, אני גם ככה מתגייס בגיל מאוחר (19.5) בלשכת גיוס אמרו לי כי לא ניתן לעשות כלום וכי כבר נקבע כי הצו הגיוס שלי התבטל אין אפשרות שאני יתגייס לתפקיד שמתאימה לי מבחינת מצבי הרפואי או להתנדב??

p o i s o n e d

New member
עד שתתנדב....

שלום. תהליך התנדבות מתרחש מינימום 3 חודשים אז ככה שבנושא לדחות גיוס והתנדבות זה לא הולך ביחד. אני לדוגמא חיכיתי חצי שנה ויש כאן בחור שחיכה שנתיים וחצי אפילו אבל הוא סיפור מאוד מיוחד. מה שיקרה אם תלך להתנדב זה אחת משתי האופציות הבאות: א)או שיגידו לך לחכות-קרוב לודאי בעיני. ב)או שיתחילו איתך בתהליך ואז נגיד שהחלמת ומה יקרה אז אין לי מושג אבל אני בטוח שלא תתנדב וסתם הטרחת את עצמך. כמו שאתה רואה האופציה לפחות בעיני לא נראית ברת קיום. עדיף לך שתתרכז בהחלמה של השברים כי טרטורים עצבים וטיולים בית-לשכת גיוס הלוך חזור לא יעזרו לך במיוחד. "לפעמים צריך לנוח לפני הפעולה הבאה"-מהסרט 15 דקות שהיה אתמול בטלויזיה. אני מציע שתשב לך בבית, תנגן לך בכיף (אם אתה מנגן) כמה שעות ביום, תשחק לך במחשב או בפלייסטיישן אם יש לך, ואל תאמץ את הרגליים יותר מדי כי אם תאמץ אותם יותר מדי תיקח בחשבון שהן לא יחלימו ואז אם תתנדב תתגייס מינימום חצי שנה מהיום אם באמת היה לך מזל, אני שופט לכיוון של 9 חודשים. מקווה שעזרתי ואל תשכח בלי סקי או סקייטבורד!

רק דרך הלשכת גיוס אפשר לבקש להתנדב?

תודה על התשובה!!! רק דרך הלשכת גיוס אפשר לבקש להתנדב

p o i s o n e d

New member
למה אתה רוצה להתנדב?

אפשר להתנדב לתנזים וכדומה ואת זה אפשר לעשות ברשות הפלסטינית.... סתם! חיובי,ההתנדבות מתבצעת דרך מדור פרט בלשכת גיוס.

למעלה