שאלה דוגרית

שאלה דוגרית

לא נימאס לכם מהערבים האלה ? מה שאתם מכנים "פלסטינים" ? לא בא לכם לפעמים שצה"ל ישמיד אותם מהאוייר עד האחרון ? לא נישבר לכם הזין מהאיומים שלהם כנגד קיומה של ישראל ?

זה פיתרון ברברי. אנחנו לא נאצים ולא

ערבים ולכן לא יכולים סתם כך להרוג אנשים חפים מפשע.

לעזאזל, כמה אפשר איתם.

כמה אפשר קיבינימט, תושבי עזה בעצמם הצביעו לחמאס. אז שיתפוצצו.

ממשלת ישראל לא מתייחסת לעניין הקסאמים

ברצינות וזה חבל. אינני חושב שצריך להרוג שם כל מי שמזדמן בדרך אך על ישראל לקבוע כללים ולהקפיד ליישם אותם. המקום שממנו נורה קסאם חייב להיות נשרף כליל ברדיוס מסוים תוך הסבת נזק בלתי הפיך לקרקע והשמדת כל המבנים. זה יצמצם את נקודות השיגור למינימום ואז יהיה יותר קל לשים יד על המשגרים.

עדכאן

New member
תשובה דוגרי

נמאס לי מאנשים שחושבים שפתרונות יכולים לכלול השמדה (בתנאי כמובן שזו לא ההשמדה שלהם...) של בני אדם, בין אם הם קוראים לעצמם פלסטינאים או כל בכל שם אחר שיבחרו.

אם בני אדם היו משמידים כל מי שנמאס להם ממנו

לא היה נשאר אף אחד בעולם הזה.

EverMan

New member
למה אתה חושב שאנחנו

כ"כ אוהבים ערבים ? מה גורם לך לחשוב שאנחנו רואים בהם כבשים תמימות ומסכנות, שלא עשו דבר רע מעודם ? כן, הפלשתינים הם *האויב*. בוקר טוב, ברוך הבא למציאות. ולא, לא בא לי שמישהו ישמיד אותם. בא לי שהמצב הזה יבוא לפתרון, בצורה הכי טובה לשני הצדדים, ובעיקר לי.

אז ככה

אין לנו מה לחפש בשטחים הכבושים! עולה לנו בהרבה מאוד הרוגים. כל כך הרבה אנשים נהרגו לנו בגלל שטחים אלו! זה פשוט לא שווה את זה! וכן עולה לנו בהרבה מאוד כסף. תאר לך שאת כל הכסף הזה היינו משקיעים במדינתינו. מצבנו היה הרבה יותר טוב עכשיו.

למעלה