שאלה דבילית

Raistlin8r

New member
שאלה דבילית ../images/Emo58.gif

מצטער על השאלה הדבילית למדי אבל: בספר "אחים לנשק" יש קטע שבו פלוגת האגף ורייסטלין צריכים להתגנב לקץ התקווה. בדרך לשם הם צריכים לעלות על צוק. קרמון אמור לסחוב את רייסטלין למעלה, ורייסטלין אומר לו שהוא יטיל לחש שיגרום לכך שהוא יהיה הרבה יותר קל לנשיאה. אני לא בטוח אם הוא באמת מטיל לחש או שהוא סתם עובד על קרמון כדי שקרמון יאמין שהוא קל יותר. תודה מראש על העזרה, ושוב סליחה על השאלה הדי דבילית.

Uzumaki Naruto

New member
חח זה לא דבילי כל עוד זה קשור בקסם

אני חושב שזה באמת לחש... אבל אני לא ממש זוכר... בעצם- כן. זה לחש.

Raistlin8r

New member
אני יודע

אני יודע שיש לחשים עם השפעה דומה (הכי מתאים כאן נפילת נוצה, אני חושב. גם לא חזק מדי וגם בעל השפעות דומות), אבל כאן רייסטלין אמר לקרמון שהוא מטיל לחש, אבל הוא לא אמר שום מילה ולא עשה כלום. ההשערה שלי היא שהוא אמר לו את זה כדי שיחשוב שקל לו יותר.

סרינה99

New member
גם אני חושבת ככה כי לפי מה שאני

זוכרת קרמון אמר לרייסטלין בסוף הטיפוס ...אתה בטוח שהלחש עובד כי מתחיל להיות לי כבד...או משהו דומה

Raistlin8r

New member
אם זו השפעה של מטה מגיוס

אז למה בחלק השני של הטיפוס קרמון הרגיש את רייסטלין?

תשובה. ../images/Emo80.gif

(דרך אגב, אני חדשה פה. קראתי עד עכשיו שניים מספרי רשומות ואת כבשן הנשמה ואחים לנשק. ואני נכנסת לכאן לפורום מדי פעם לקרוא) אם אני זוכרת נכון (ואני חושבת שכן) מה שאני הבנתי מהקטע שזה לא היה קסם. גם קרמון (אם אני לא טועה) שואל את רייסטלין אם הוא הטיל את הלחש כי הוא לא שמע אותו אומר כלום. למעשה, רייסטלין אומר לקרמון שהוא עשה לחש שיעשה אותו קל כדי שקרמון יאמין שהוא קל ויאמין בעצמו. לקראת סוף החבל קרמון חושב שהקסם פג, אך למעשה רייסטלין נעשה לו כבד מפני שהתעייף. אני כמעט בטוחה שזה לא היה קסם.

ברור שלא היה שום קסם

פסיכולוגיה זה מה שהיה. הוא אמר לו שהוא הטיל לחש כדי שקרמון יחשוב שהוא הטיל קסם, כדי שקרמון יחשוב שהוא קל.

למעלה