שאלה גסה

שאלה גסה

מישהו פה זוכר את כל המילים של "א-לה-דירלה-דה-דה"? כלומר: "אני יושב בכלא 6 אה-לה-דירלה-דה-דה יושב יושב ומחשש אה-לה-דירלה-דה-דה..." וכו' וכו' כבר שנים שאני לא זוכר את המילים, שנים שאני לא שומע אףך אחד שר את זה ואין לי את מי לשאול.

יוצא לטיול?

זה מה שאני זוכרת: אני יושב בכלא שש אה-לה-דירלה-דה-דה יושב יושב ומחשש אה-לה-דירלה-דה-דה אישתי אישתי בהריון אה-לה-דירלה-דה-דה והיא בחודש המליון אה-לה-דירלה-דה-דה והיא תביא לי תאומים אה-לה-דירלה-דה-דה שיהיו עבריינים אה-לה-דירלה-דה-דה והיא תביא לי תאומות אה-לה-דירלה-דה-דה שיהיו פמיניסטיות* עד כאן מגיע זכרוני. אולי מישהו זוכר אם יש עוד. *טוב, נו, אולי משהו אחר.

האמת? רעיון טוב...

מה שכתבת זה גם מה שאני זוכר. אבל - השורות עם השוטרים והאזיקים הן שורותשפותחות בית, והן לא בואת מיד אחרי השורות הראשונות (כלא שש / מחשש). גם השורות עם ההריון של האישה פותחות בית. דרך אגב - יש גירסה שבה שרים "והם יהיו עבריינים" ויש גרסה שבה שרים "עם חורים בתחתונים". בכל מקרה - מסרות לי שורות אחרונות של שנים מהבתים. את השורות על הפמיניסטיות אני לא מכיר

איילת1974

New member
אבל יש עוד שירים מאותה משפחה

אחד מהן זה השיר הידוע "יתוש ויתושה עושים פה בלי בושה..." והשני "ומשה באריזונה , ומשה באריזונה- זונה, ואישתו היתה כובסת ואישתו היתה כובסת.."

זהו, שאני התכוונתי לשיר הספציפי הזה

כי כבר שנים אני לא המצליח להזכר במילים המלאות שלו.

אני מכירה המשך אחר מאשר מה שנכתב-

קנו לי מיטה עם קפיצים (מיטה במלעיל) ונתפסו לי הביצים. וזה גם לא איי-לה-דיר-לה-דה-דה - זה איי די-גי-דיי-דיי דיי דיי.

אז זאת ממש גירסה אחרת

בכל-אופן - מה שהתכוונתי אליו זה לפי המנגינה של "אפס-ארבע-עשרה"
די מסתדר עם הגירסה שלך

למעלה