שאלה גנטים 14

ben etzion

New member
שאלה גנטים 14

יש לי אוטו מונמך תכף נעלה תמונות כדי שאני יוכל להנמיך עוד רציתי להכניס גנטים 14 כדי שהגלגלים הקדמיים יוכלו לשנות זווית מבלי לשפשף את הכנף ידוע לי שהם לא חוקיים (לא מפריע לי) ידוע לי שזה ישגע את הספידומטר ויש לי פיטרון לזה ידוע לישהאוטו יאכל דלק גם ככה 1600 מה שאני לא מצליך להבין למה שזה יפגע בפרונט או בתיבת הגה?

k0biX1303

New member
הכוח שאתה תפעיל על תיבת ההגה

ועל החלזון גדול הרבה יותר מכיון שהצמיגים בגאנט כזה תמיד יהיו יותר רחבים . ככה לפחות ראיתי גם באוטו שלי אחרי חצי שנה שהיו לי כאלו וגם ברכבים אחרים. מבחינת פוזה וניראות הגאנט עם צבע מתאים עליו יראה פצצצה !

בגלל האופסט שלהם

רוחב הסרן שלך גדל וכתוצאה מכך פועלים יותר מומנטים על חלקי ההיגוי (אותו כוח זרוע יותר ארוכה) טחינה של מיסבי גלגל בגלל שהגלגל לא ממורכז בציר שבין המיסבים

Porsche Dude

New member
אתם צודקים במה שאתם אומרים אבל...

זה לא קשור לגודל הג'אנט, אלא לרוחב. כרגע הג'אנט עם צמיג 185/60/14, אולי ניתן לשים 175 ואולי לא, אני לא יודע אבל אני יכול לברר. זה גם תלוי במשקל של הג'אנט.

זה קשור לאופסט נטו

הג'נט 14 בא עם אופסט שלילי מידי , כלומר הליבה של הג'נט יושבת על הקצה הפנימי של החישוק ובגלל זה הם גם בולטים החוצה מהכנף , וגם זה גורם לעומס על מיסבי הגלגל ותפוחים

Porsche Dude

New member
אני יודע מה זה אופסט..

עדיין לא מסתדר לי מה שאתה אומר, אם אתה יכול להסביר למה ג'אנט עם אופסט 0 וצמיג 185 לצורך העניין יעמיס יותר מאשר ג'אנט עם אופסט מינוס 40 עם צמיג 185 אני אשמח.

ben etzion

New member
גם אני אשמח להסבר

אמרתם שגאנט 14 רחב עם צמיגים רחבים מזיק לפרונט מה שונה מגאנט 15 עם צמיגים רחבים הבנתי את ההסבר שלך לגבי האופסט הכוונה היא שיש מומנט יותר גדול יענו מרחק גדול יותר מהדראם ואז המומנט משתנה השאלה למה גאנט 14 יושב יותר רחוק מגאנט 15

ההתנגדות להיגוי תלויה באופסט והרוחב צמיג.

פשוט ל "14 הספציפי יש אופסט שונה בהשווה ל "15 הסטנדרטי. האופסט משפיע גם על העומס שמופעל על כל התפוחים. גם של ההיגוי וגם של המתלים.

ben etzion

New member
למה לגאננט 14 הספציפי הזה יש אופסט שונה

מה הוא שונה מכל גאנט 14 אחר?

למעלה