שאלה גם לגבי מיזוג

hachling

New member
שאלה גם לגבי מיזוג

מאוד המליצו לי על מזגני אינברטר. אבל...אמרו לי שמזגני האינברטר של אלקטרה או המקומיים האחרים פשוט "צעירים" מדי ורוויים בעיות טכניות וכל הזמן יש קריאות לטיפול בבעיות. כשביררתי מחיר של מזגני מיצובישי קיבלתי חום מהמחיר (120K - 160K) רק למזגנים ללא התקנה ועבודה. חשבתי על מזגן מיני מרכזי בקומת הקרקע ומזגנים בודדים עיליים בחדרים ובמרתף. למישהו יש המלצה על חלוקה אחרת, על חברה מסויימת. אני מעוניין כן להשתמש באינברטר לצורך החיסכון בחשמל. שוב תודה, נ.ב תוכניות החשמל בשרשור הקודם שלי כמובן רלבנטיות גם לשאלה זו.

אני לקחתי מיני מרכזי של LG - אינוורטר

היתרון של LG אינוורטר הינו שזה תלת פאזי. המקביל באלקטרה הוא חד פאזי. מבחינת אמינות - LG הכי קרוב למיצובישי מבחינת המחיר - 5 כ"ס כ 25 אלף ש"ח + עבודה

hachling

New member
אתה מרוצה ממנו? כמה זמן אתה משתמש בו?

ודרך אגב, תודה

Z ליאור

New member
שילמתי על מיצובישי....

רב מאייד פלוס 5 יחידות לחדרים ,פלוס מיני מרכזי פוג'יטסו כולל הכל באזור ה 70K לא יודע מאיפה המחירים שנתנו לך נראים מופרכים .

azaria

New member
כמה היה עולה דבר דומה במזגנים "רגילים"?

אם הבנתי נכון, היתרון הגדול של אינברטרים הוא בחיסכון בחשמל, אבל אם מדובר על הפרש עצום בעלויות הראשוניות (רכישה+התקנה) אז יקח המון המון זמן להחזיר את ההשקעה ולהגיע למצב שחיסכון החשמל מכסה על המחיר הראשוני הגבוהה.

hachling

New member
הלכתי ליבואן עצמו.

אני לא זוכר את השם כרגע. הם לקחו את התוכניות של הבית עם מהנדסת ונתנו לי מפרט של ציוד נדרש. חשבתי שיכול להיות שזה קצת מנופח אבל 100% מנופח לא חשבתי ופשוט החלטתי לרדת מזה. אני אשמח אם תשלח לי במסר איפה רכשת את המזגנים. תודה

hachling

New member
דיברתי עם מגדל קירור באמת

עם בחור בשם יעקב. מהם קיבלתי את הצעת המחיר.

גם במיצובישי יש ריבוי אופציות

כמו שנאמר - VRF הכי יקר. אפשר לרדת ליח' קטנות יותר של מיני מרכזי, ואפשר לרדת עוד יותר ליח' בודדות של אינוורטר - זה מה שאני עשיתי. החסרון - פחות אסטטי - הרבה מזגנים במקום קטן (אילו לא חדרים), ובעצם משלמים קצת יותר על ההתקנה (יותר צנרת), ודרוש מקום גג לכמות המעבים. היתרון - תוצאה סופית של מיצובישי (מלהיב), בכמעט חצי מחיר.

למעלה