שאלה..גלולות..

שאלה..גלולות..

למי נתנו לקחת גלולות ה'.. הייתי אצל סבתא שלי שבוע בערך התרחקנו מהקסאמים ושמה כולם מסתובבים בין הרגליים אז שהייתי צריכה לקחת גלולות זה היה בחושך ולא שמתי לב מה אני לוקחת..אני לוקחת גלולות מינס ובאלה לוקחים בלי להפסיק שבוע...אז בטעות לקחתי 3 ימים תגלולות הלא פועלות אני בלחץ בטורףףףף כן תגידו שאני מטומטמתת מה שכן אני והחבר לא נשכב בזמן הקרוב וגם אם כן זה יהיה עם קונדום.. עכשיו מה אני עושה איך אניי ממשיכה??ממשיכה לקחת כרגיל?ןוכשאני מסיימת ולוקחת תגלולות שלא פועלות איך אני יקח נשארה לי אחתת אוףףףף מה אני עושההה ויש לי ביומיים האחרונים דימומים ממש אבל יכול להיות זה מזה נכון??

לפנות לרופא

יקירה, מציעה לך לקיים יחסים עם קונדום לכשיזדמן וגם, לפנות לרופאת נשים לשאול אותה, כי אני מניחה שזה רלוונטי באיזה יום זה של המחזור (לא ווסת) לקחת את זה ואיך זה משפיע על היכולת שלך לבייץ. בהצלחה

תשובתה של ד"ר ליאורה אברמוב

אכן עשית בלגן עם הגלולות ומזה הדימומים. מציעה לך להמשיך עם הגלולות שנשארו. במדה ואת מקיימת יחסי מין - הוסיפי קונדום כי יתרת החודש לא מוגנת. כשתגיעי לגלולות הלא פעילות תקחי את הבודדת שנשארה, המתיני 3 ימים ואז התחילי חפיסה חדשה. אבל אל תחכי יותר מ3 ימים~!!!!!! בברכה דר' ליאורה אברמוב

תודה

ומה שטוב שהרבה זמן לא שכבנו וגם אם כן זה היה עם קונדום ואני אמשיך כמה זמן עם קונדום תודה=]

למעלה