שאלה -גלגל אחורי

dburac

New member
שאלה -גלגל אחורי

אם המיסב בגלגל האחורי מצביע על סימני החלפה, א. האם ניתן להחליף רק את המיסב, ואם כן איך ? ואיזה סוג. ב. או שצריך להחליף את הנאבה או הגלגל עצמו. ?

avnerl

New member
../images/Emo58.gifתלוי בסוג ובדגם.

אם זוהי נאבה עם מיסבים סגורים אז ניתן להחליפם. אם זוהי נאבה פתוחה בעלת כדוריות כגון LX XT ועוד ניתן להחליף את הליבה ללא פירוק גלגל

dburac

New member
איך אני מזהה את הסוג ?

מדובר על אופני כביש, ובעצם איך אני מברר, איזה סוג מיסבים מדובר ? זאת אומרת רק ע"י פירוק ? ובעצם מדובר במיסבים יחיסת סטנדרט זאת אומרת אני יכול לקפוץ לחנות SKF ולקנות את המיסבים הדרושים לי ? גלשתי לקומונה שפירסמת, הגעגועים לכרמיאל ...

amirgal

New member
תן את שם הנבה.

ואם זה באמת מסיביים סגורים, אז כן, אתה יכול ללכת לחנות מסיביים הקורבה לביתך ולקנות זוג (או יותר) מתאימים.

dburac

New member
שם הנאבה.

הנאבה שייכת לScoot כתוב עליה scoot components על המכסה הכסוף הקטן איפה שהמיסב מסתתר כתוב: quando twn

יעקב 471

New member
אולי אם תתן יותר פרטים

לא נראה לי שיש כזאת פירמה שמייצרת נאבות. איזה אופניים יש לך ,אולי לפי זה אפשר יהיה לעזור

dburac

New member
שם הנאבה.

האופניים הם מדגם scoot afd expert הנאבה גם שייכת לscoot וזה השם שלה scoot compnent אלו הם סה"כ הדברים שכתובים על הנאבה ובסביבה .

לדעתי

לא כדאי לך להתעסק בנאבה לבד. יש לך את הכלים המתאימים? וחוצמזה כשאתה סוגר את האומים אחרי הטיפול בנאבה צריך לדעת איך לעשות את זה כדי שמצד אחד לא תסגור יותר מדי ומצד שני לא יהיה לך חופש אגב - למה אתה חושב שהלכו המיסבים?

לא לא לא

אני חושב שהוא מתכוון לScott
באופני הכביש שלי הנאבות גם כן של SCOTT, המיסבים פתוחים.

dburac

New member
צודק אחי בדיוק באתי לתקן את השם - scott

אז איך אני יודע איזה מיסב ?

Yarnin

New member
השיטה הטובה ביותר לדעת

השיטה הטובה ביותר לדעת איזה מיסבים יש לך היא... לפתוח ולראות. במקרה של מיסבים סגורים אין בעיה גם להרכיב חזרה. במקרה של מיסבים פתוחים, צריך רגש או במקרה הגרוע ביותר לתת לבעל מקצוע...
ירנין

dburac

New member
אז תכין כמה מייסבים על האש ליום חמישי ../images/Emo6.gif

למעלה