שאלה גדולה

וסל123

New member
שאלה גדולה

שאלה קריטיתו וסל123 ו√ אתם זוכרים ששאלתי אתכם מה יקרה אם אתפטר לפני שחוזה העבודה עם המעסיק שלי פג והאם אצטרך פצותו כספית על כך כפי שרשום בחוזה?אז נחשו מתי התפטרתי ?אחרי פחות מארבע שעות בלבד!!!התנאים שם היו תת תנאים!זה בכלל עבודה בסטופ-מרקט ואתה צריך לעמוד במשך 8 שעות על הרגליים(אסור בהחלט לשבת או להישען) ויש לך הפסקה של 20 דקות בלבד.אם אתה עושה משמרת לילה אתה לא מקבל תעריף לילה של 150%כמו בכל עסק שמכבד את עצמו אלא משלמים לך רגיל!!ממש חוצפה!חוץ מזה אתם מחוייב לקנות את מדי העבודה על סך 150 שקל מהחברה ואתה לא מקבל החזר עליהם!!חוץ מזה אם מתגלה שחסר לך כסף בקופה(מה שקורה הרבה פעמים כתוצאה מספירת כסף ראשונית שגויה של מנהל המשמרת)מנכים לך את הכסף מהמשכורת!!!פשוט חוצפה!!!חוץ מזה אסור לך לשתות במהלך המשמרת ומותר ללכת לשירותים רק באישור אחראית משמרת הסטומה!!!!!פשוט חרא של עבודה!!!!! הקיצר השאלה היא האם עכשיו שהפרתי את החןזה אחרי 4 שעות עבודה איומות יכולים "לשאוב" לי כסף מהבנק בגדר פיצויים לחברה או לא?בחוזה היה רשום שבחתימתי זו אני מאפשר לחברה לנכות לי את דמי הפיצויים ממשכורת שעוד לא שולמה לי ולא היה רשום על היתר להוציא כסף מהחשבון בנק אבל בכל זאת רציתי לדעת מה אתם חושבים?מקווה שתעזרו לי!תודה לכם!

קישקשתא

New member
לא

גם אם אתה חתום על זה ברור ששום בית משפט לא יקבל את זה. הרעיון בהתחייבות הוא שאם משקיעים בך הכשרה וכאלה אז לא תברח אחרי חודש... מקווה שתמצא עבודה חדשה ויותר נורמלית בקרוב, אבל לצערי אני יכולה לומר לך שחלק מהדברים שתארת קורים גם במקומות אחרים.

okok4

New member
מה קרה? שמעו קצת נלי בעבודה../images/Emo156.gif

וזה עשה לך לא נעים. שמעתי שיש משרה פנוייה בטאואר רקורדס. מנקה.

s u g e r

New member
אין דבר כזה...

לגעת בחשבון בנק של עובד. א"א להוציא לך משם כסף!!! פיצויים בכל מקרה הם לא חייבים לשלם לך כי אתה התפטרת. הכי הרבה (אם זה מה שרשום בחוזה) הם יכולים לנכות לך סכום מסוים מהמשכורת האחרונה שלך. יש מקומות שקובעים מראש שהקנס הוא 2000 ש"ח למשל, ואז במקום לשלם משכורת של 4000 ש"ח ישלמו לך רק 2000 ש"ח. אבל לקחת לך כסף מהחשבון??????? ממש לא!!!!!!!!

deep ocean

New member
אני בשוק

בתור מה היית אמור לעבוד שם? קופאי? אלו התנאים שנותנים בסטופ מרקט? זה ממש ניצול!!!! זה סופרמרקט שאני מכירה, ועכשיו אני מבינה למה רוב העובדים נראים מתוסכלים כל הזמן.

למעלה