שאלה בweb-form של vb.net

atzmon_c

New member
שאלה בweb-form של vb.net

שלום לכולם.התקנתי את visual studio.net וכאשר אני מנסה לפתוח פרויקט WEB APPLICATION ואז אני גורר כפתורים ותוויות לטופס,אני מסדר אותם איך שאני רוצה,אך כאשר אני מריץ את הדף אז הוא לא מציג לי את הכפתורים והתוויות...,או שמציג את התוויות(חלקם) בצורה "צפה",למרות שאני בGRID אין לי מושג למה. כאשר אני פותח פרויקט של WINDOWS APPLICATION וגורר לטופס כפתורים וכו' אז זה כן מציג לי את כל הכפתורים והתוויות כמו שרציתי..,מה יכולה להיות הבעיה?! התקנתי IIS וזה עדיין לא עזר. למה באונברסיטה זה כן עובד לי ובבית לא?! תודה מראש

Zeliran

New member
../images/Emo26.gif

כן, גם לי היתה את הבעיה הזאת.. הבעינה היא שהיא היתה לפני כל כך הרבה זמן ששכחתי בדיוק מה לעשות.. בכל מקרה, תנסה את הדברים האלה: restart לפרוסס של ה iis התקנה מחדש של ה asp.net תבדוק גם שיש שאתה נותן הרשאות למשתמש בשם ASPNET בתיקייה של ה IIS (נדמה לי שזה מה שעשיתי לפתור את הבעיה..) בכל מקרה.. אני ממש שברתי את הראש עם זה.. :p

atzmon_c

New member
אתה יכול לפרט לגבי ההרשאות?מה בדיוק

מה בדיוק לעשות ואיך?

Zeliran

New member
ככה...

לפחות ככה ב Windows XP Pro פשוט תעשה קליק ימני-->אפשרויות ומכאן תסתכל על התמונה שצרפתי.. ככה זה נראה אצלי לפחות.. אם לא קבעת הרשאות, אז תסמן את Share This Folder ובשדה של Share Name תכתוב ASPNET

atzmon_c

New member
מצטער על הבורות.על מה בדיוק קליק ימ

אני חדש בקטע של VB.NET על מה בדיוק אני אמור לעשות קליק ימני?איזו ספריה??

Zeliran

New member
כן...

לא קשור לתכנות או משהו... פשוט קליק ימני על התיקייה של ה IIS, ומשם למאפיינים

למעלה