שאלה בDot.Net 2005

אבמכ

New member
שאלה בDot.Net 2005

יצרתי פקד richTextBox והכנסתי אליו טקסט בעברית. בזמן הרצה כל הטקסט זז שמאלה (כמו שבכל תחילת שורה מוקלד תאב) וכאשר לוחצים בתוך התיבה הטקסט חוזר למיקום המתאים. בעצם חיפשתי פקד טוב כדי לשים בו הרבה טקסט בעברית לצורך תצוגה בלבד (עזרה למשתמש) אולי יש פקד יותר טוב למטרה זו?

parnar

New member
תנסי אולי לשים div

שיעטוף את ה textbox ואז תשימי בdiv dir=rtl הבעיה היחידה היא שהפקד גם יזוז ימינה..

אבמכ

New member
div זה לא רק ב-asp?

אני מתכנתת ב-c#. אם זה גם באפליקצית windows אשמח אם תוכל לומר לי איך משתמשים בזה.

אבמכ

New member
זו לא הבעיה!

כבר שיניתי את ערכו של מאפין זה ע"מ שיכתוב בכיוון של עברית. הבעיה היא שבתוך התיבה כל הטקסט כתוב ככה: דדדדדדדדדדדדדד דדדדדדדדדדדדדד במקום ככה: דדדדדדדדדדדד דדדדדדדדדדדד וכשמקליקים עליו הוא נצמד לימין. למה הוא לא נצמד לימין מלכתחילה?

parnar

New member
אצלי הוא נצמד כשבדקתי

תיצרי את האובייקט מחדש אולי זה יסתדר

rnan

New member
בעיה ידועה , הנה...

ה TEXT ALLIGN שם דפוק ( בעברית) הנה מה שתעשה את ה ATTRIBUTE RIGHTTOLEFT אתה שם ב TRUE אבל את ה ALLIGN אתה שם ב LEFT !!!!!! ולא ב RIGHT מקווה שזה יעזור נ.ב. זה רק בעברית

rnan

New member
לא ראיתי, חשבתי TEXTBOX אבל

יש לי פיתרון עקום קצת בשבילך כשמקליקים עליו תעשה SENDKEYS של ALT SHIFT ימניים(!!) וזה ייסתדר. כמו שב NOTEPAD תלחץ ALT SHIFT ימניים ולסירגין שמאללים והטקסט יישחק אני חוזר זה פיתרון עקום אבל עובד שלא יתחילו פה להרצות לי על יעילות אקספוננציאלית דועכת מותאמת אישית לפי ימים זוגיים בשבוע.

אבמכ

New member
כשמקליקים על התיבה אין בעיה.

כשמקליקים עליה הטקסט כבר חוזר למקום המתאים. כל הבעיה היא כשהטופס נפתח שהטקסט יהיה מיושר לימין ולא רחוק מקצה התיבה. (בכל אופן את הפתרון שלך לא כ"כ הבנתי אולי תוכל לפרט טיפה).

למעלה