שאלה ב C\ CPP\C#

חניבעל.

New member
שאלה ב C\ CPP\C#

כיצד אני מפעיל קובץ EXE ב C# איך עושים זאת ב CPP (אולי דרך זה אני אגיע לתשובה ........)

IdanR

New member
עד כמה שאני יודע...

באחת מן הספריות stdlib.h dos.h יש פונקציה בשם: System לדוגמה: System("cls") ינקה את המסך... כמובן שזה יעבוד רק במערכת הפעלה של דוס.

mz70

New member
If you are working

from the command promt and you want to run the C# exe file all you have to do is write the name of the file. the exe file will run by it self.

mz70

New member
Do you mean

calling one class from another or executing one class from another? (You can answer in Hebrew if it´s easyer for you)

חניבעל.

New member
אז ככה

יש לי קובץ EXE שיצרתי עכשיו - מפרויקט אחר שפתחתי (windows application) אני רוצה להפעיל אותו יש לך רעיון איך לעשות את זה?? בתודה

voguemaster

New member
אוקיי...

זאת לא שאלה של שפה, כמו שזו שאלה לאיזה פלטפורמה אתה כותב. אם אתה כותב ל-DOS (לדוגמא), יש את System כדי להריץ פקודות (ותוך כדי כך, תוכניות אחרות..). אם אתה כותב ב-Win32API, רצוי להשתמש ב-ShellExecute (אני מציע להיזהר עם זה), ולבסוף, אם אתה עובד תחת לינוקס, אתה מוזמן להשתמש או ב-System, או ב-execle ודומיה... חשוב מאוד לבדוק איזה פרמטרים מועברים לפונקציות מהסוג הזה, שלא יקרה מצב שתעשה שם משהו לא חוקי ע"י קלט לא חוקי או מוזר.. אלי

hazgul

New member
הוא כתב שזה

c sharp, אני מעדיף להאמין שכרגע זה רק לחלונות.

voguemaster

New member
כן טוב

כמו שיש ב-API פונקציה שנראת ShellExecute מן הסתם יש אותה (או משהו דומה) גם בסיפריות שמקומפלות בתוכנית C#... אלי

חניבעל.

New member
זה מיועד לחלונות.........

ה EXE הוא CONSOL APPLICATION אבל אני מריץ אותו תחת WINDOWS APPLICATION תודה

למעלה