שאלה ב- C# - דחוף!

thesword

New member
שאלה ב- C# - דחוף!

איך אני יכול לבנות FORM שיחזיר ערך ל- FORM שקורא לו??? בבקשה זה דחוף!

itaym02

New member
הה

form זה אובייקט ולא מטודה, ולכן הוא לא מחזיר ערך (בצורה ישירה) כאשר הוא מופעל-מאותחל. אתה יכול לבנות form בן, שיכיר את הform שאיתחל אותו (עלידי איתחול פורם הבן עם delegate מתאים או רפרנס לפורם האב) על-ידי כך פורם הבן יכול לעדכן שדות בפורם האב. ואם פורם האב קורא למטודה של פורם הבן - הערך שאותה מטודה מחזירה נקלט על-ידי פורם האב בצורה הרגילה.

thesword

New member
אהיה יותר ברור

יש לי שני FORMים, עכשיו אני מפעיל את הפורם השני דרך הראשון. הפורם הראשון צריך לחכות לערך בפורם השני. הבעיה היא, שכשאני מפעיל את הפורם השני דרך לחצן, פעולות הלחצן ממשיכות הלאה, איך אני יכול לעצור את פעולות הפורם הראשון עד אשר ייסגר הפורם השני ואז הוא ימשיך מאיפה שראנו לפורם השני???

thesword

New member
אהיה יותר ברור

יש לי שני FORMים, עכשיו אני מפעיל את הפורם השני דרך הראשון. הפורם הראשון צריך לחכות לערך בפורם השני. הבעיה היא, שכשאני מפעיל את הפורם השני דרך לחצן, פעולות הלחצן ממשיכות הלאה, איך אני יכול לעצור את פעולות הפורם הראשון עד אשר ייסגר הפורם השני ואז הוא ימשיך מאיפה שראנו לפורם השני???

gilad g

New member
שום דבר לא דחוף.

קרא על ShowDialog (מתודה של Form). שימוש בה במקום ב-Form יגרום לכך שהחלון בן שלך ימנע גישה לחלון האב, ממש כמו תיבת דו שיח רגילה.

thesword

New member
שיט, איך שכחתי את הפקודה הזו!!

ואללה תודה רבה.. לכולכם!

למעלה