שאלה ב ASP.NET

ד ו ב י ר

New member
שאלה ב ASP.NET

ב"ה שלום יש לי דף עם סיומת aspx. בדף זה, בפונקציה Page_Load, אני מגדיר באופן דינמי, פקד משתמש שבניתי שנמצא כמובן בקובץ ascx, ומוסיף אותו ל panel. בתוך הקובץ ascx יש לי טבלה (פקד שרת), וברגע שהטבלה נטענת(OnLoad), אני מפעיל פונקציה שבאופן דינמי, מוסיפה שורות לטבלה. כעת, לתוך שורות מסויימות, אני מכניס לתא, פקד שרת HyperLink, ואני רוצה שכאשר משתמש יחלץ עליו, יתרחש אירוע שאני יוכל להתייחס אליו. מה שעשיתי הוא, שאחרי שהגדרתי את ה HyperLink וקבעתי את המאפיינים שלו, רשמתי את השורה הבאה:
AddHandler lnk.Click, addressOf lnkClicked​
ובתוך הקובץ ascx שלי, הכנסתי שגרה שנראת כך:
Sub lnkClicked(obj As Object, e As EventArgs) obj.Text = "aaa" End Sub​
וזה אומר שברגע שמשתמש ילחץ על הקישור, המילה של הקישור תתחלף. מה שקורה אצלי הוא, שברגע שלוחצים על ה HyperLink, הוא נעלם מהמסך, וכמובן מה שרציתי שיקרה לא קורה. אם מישהו יכול לעזור, אני מאוד אודה לכם. זה דחוף לי. תודה רבה מראש

ד ו ב י ר

New member
שאלה נוספת.

ב"ה שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה. יש לי DB של access עם שתי טבלאות: 1) טבלה שנקראת tblMainmenu עם העמודות MenuItemID, MenuItem, userClearence 2) טבלה שנקראת tblSubmenu עם העמודות MenuItemID, ParentItem, MenuItem, Link יש לי שתי StoredProcedures והם נראים כך:
SELECT MenuItemID, MenuItem FROM tblMainmenu WHERE MenuClearence=[@userClearence]; SELECT MenuItem, Link FROM tblSubmenu WHERE ParentMenu=[@ParentMenu];​
יש קשר גומלין יחיד לרבים בין MenuItemID שבטבלה tblMainmenu לבין ParentMenu שבטבלה tblSubmenu. הבעיה שלי היא, שאני מתחבר ל DB, משתמש בשאילתה הראשונה לקלוט את הטבלה הראשונה, ואח"כ משתמש במידע של השדה הראשון, כדי למצוא את הרכיבים של ה Submenu שאני צריך. בדקתי ב access, והכנסתי כפרמטר לשאילתא השניה מספרים, וקיבלתי תוצאות. כשעשיתי את זה דרך ASP.NET והכנסתי את אותם מספרים, חזרה לי טבלה אבל בלי שורות. אני מכניס את הקוד. אני מצרף את הקטע קוד הרלוונטי בבקשה, בבקשה, אם אתם יכולים לעזור לי, אני צריך את זה דחוף תודה רבה מראש

ד ו ב י ר

New member
שאלה נוספת.

ב"ה שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה. יש לי DB של access עם שתי טבלאות: 1) טבלה שנקראת tblMainmenu עם העמודות MenuItemID, MenuItem, userClearence 2) טבלה שנקראת tblSubmenu עם העמודות MenuItemID, ParentItem, MenuItem, Link יש לי שתי StoredProcedures והם נראים כך:
SELECT MenuItemID, MenuItem FROM tblMainmenu WHERE MenuClearence=[@userClearence]; SELECT MenuItem, Link FROM tblSubmenu WHERE ParentMenu=[@ParentMenu];​
יש קשר גומלין יחיד לרבים בין MenuItemID שבטבלה tblMainmenu לבין ParentMenu שבטבלה tblSubmenu. הבעיה שלי היא, שאני מתחבר ל DB, משתמש בשאילתה הראשונה לקלוט את הטבלה הראשונה, ואח"כ משתמש במידע של השדה הראשון, כדי למצוא את הרכיבים של ה Submenu שאני צריך. בדקתי ב access, והכנסתי כפרמטר לשאילתא השניה מספרים, וקיבלתי תוצאות. כשעשיתי את זה דרך ASP.NET והכנסתי את אותם מספרים, חזרה לי טבלה אבל בלי שורות. אני מכניס את הקוד. אני מצרף את הקטע קוד הרלוונטי בבקשה, בבקשה, אם אתם יכולים לעזור לי, אני צריך את זה דחוף תודה רבה מראש

למעלה