שאלה ב - Ado.Net

kr10001

New member
שאלה ב - Ado.Net

אני בניתי בסיס נתונים ב- Access , ואחר כך שמתי אותו בתוכנית חלונאית בתוך Data Grid , אבל הבעיה היא שאני שמתי שם עוד כפתור שנגיד בלחיצה עליו יראה רק עמודה אחת בלבד מתוך הטבלה שבבסיס הנתונים , אבל זה הראה לי בכל זאת את כל הטבלה , ובמקומות שלא רוצה זה מראה סדרה של null-ים , וזה לא בידיוק מה שאני רוצה . איך אני פותרת את הבעיה הזאת ????

Zeliran

New member
ממממ...

1. מה ה select command? תוודאי שאת בוחרת רק את העמודה שאת רוצה שהוא יציג 2. ככה זה, כשאין נתון או רושם את זה כ null אבל את יכולה לעבור על ה dataSet ולהחליף כל נתון null ב ""

kr10001

New member
.

אבל למה זה כך ? אני בסך הכל רוצה שלא יראו את העמודות האחרות ורק את העמודה שאני רוצה , ואני לא מצליחה לעשות כלום - זה בכל מקרה מראה ערכים של null בעמודות שלא בחרתי , ואני ניסיתי למחוק זמנית את השורות שאני לא רוצה , אבל אין שם את האופציה הזו . אני כבר ניסיתי הכל ואני לא יודעת מה לעשות .

ד ו ב י ר

New member
נסיון לפתרון

מדוע שלא תנסי לשנות את המאפיין Visible של העמודות שאת רוצה להסתיר. אצלי זה עובד

kr10001

New member
ניסיתי , אבל זה לא ממש עבד....

ב - DataColumn אין את המאפיין Visible .

ami2004

New member
אתה צריך לעשות tableStyle

זה לא בעיה לעשות את זה datagrid tableStyle שם אתה תשלוט על כל המאפיינים של הגריד אתה תוכל להסיר את כל ה null האלה שאתה רואה תוכל לשלוט ולשים כותרות בעברית וגם על גודל של כל עמודה ועמודה כלי מדהים לכל מה שקשור לעיצור הגריד יש אפשרות גם לשים צבעים אם אתה מסתבך תשאיר לי הודעה אני אנסה לעזור לך בכל מקרה תנסה לראות דוגמאות ברשת . ביי לבנתיים

למעלה