שאלה בתחום הנפש?

נעמי21

New member
שאלה בתחום הנפש?

לדר' וסרמן היקר - קודם כל ברוך הבא. מקווה שהכנס היה מעניין ושנהנית. אם אתה זוכר, לפני כמה שבועות בשרתי שסוף סוף בני,חולה קרוהן, הגיעה לרגיעה. בדיקות הדם תקינות לחלוטין, אין דימומים. ואין שילשולים. דווקא עכשיו הוא מבטא יותר תיסכול ויותר אכזבה. הוא כאילו אומר לנו ולרופא: אתם אולי מרוצים, אבל אני ממש לא! אני לא יכול לאכול כל דבר. הרבה מאכלים עושים לי מהפכות בבטן, ואני כל הזמן בחרדה שיהיה לי שילשול או אפילו התקף. אני חלש- מתעייף בקלות. אני לא בריא! למרות שבדיקות הדם תקינות, אני מרגישה שהוא חושב שזה לא מספיק שהוא מקבל רק ראפאסל - הוא מאמין שאם היה מקבל אימורן, למשל, זה אולי היה גורם שהוא היה בריא לגמרי. זה בניגוד לתקופה שהיה ממש חולה, וכל הזמן קיווה שלא יצטרכו להוסיף או להחליף לו תרופות. האם אתה מבין את מה שקורה לו? האם יש לך עצה בשבילי מה להגיד לו ואיך לעזור לו?

לא ממש תחום הנפש

הילד שלך מתנהג נורמאלי כשהיה חולה והרגיש רע- לא היה לו זמן לחשוב על דברים כל כך רציניים כמו המשמעות של מחלה כרונית בגיל ההתבגרות- הגיוס לצבא- הפחד מההתלקחות הבאה (שהלואי ולא תבוא) וכמובן המגבלות התזונתיות והמחיר של אי שמירה על תזונה נכונה (אם רלוונטי אצלו באופן אישי) אני מאוד בעד אימורן הצעות פרקטיות לחשוב על חוות דעת נוספת שישוחח עם עוד רופא לפנות לפסיכולוג למתבגרים בעל נסיון עם מחלות כרוניות במתבגרים לחפש חברים באינטרנט כמו עומר ופומה ולהנות מאמא תומכת ומבינה כל טוב

למעלה