שאלה בתחום המנוע

hammer27

New member
שאלה בתחום המנוע

היי לכולם... שאלה כזאת... האם יש לי צלחת ממונעת ואני רוצה לרכוב מפענח שאין בו פוזישינר בגלל היתרונות האחרות שלו...למשל נוקיה 9902 או יומקס..מה לעשות אין בהם פוזישינר והם משכירים טובים האם יש איזו שיטה להתקין את הציוד ובכל זאת לסובב את הצלחת דרך המכשיר ולהשתמש בזכרונות של המכשיר..נניח אני מעביר ערוץ, צלחת זזה אוטומטית ומגיע ללווין שמכיל את הערוץ וכו...אולי בכל זאת יש מה לעשות??? תלמדו אותי בכבוד רב פטישון

תשובה

תחבר את המקלט הדיגיטלי לאנלוגי כאשר לאנלוגי יש פוזיסיונר ותוכל לסובב הצלחת רק דרך המקלט האנלוגי כמו כן אפשר ליקנות פוזיסיונר בנפרד ולחבר למקלט הלווין ולסובב הצלחת רק דרך הפוזישיונר שבנפרד-אישית אני או בני לא יודעים עד כמה אמין הפוזיסיונר שבנפרד.החברה של הפוזיסיונר BASE1000 אומרים שהוא מתאים למקלטי יומאקס. תודה - אבא של החכם המקורי.

hammer27

New member
תגובה

מה עכשיו מחירו של המפענח האנלוגי בשוק...כמובן עם פוזישינר ומה מחירו של פוזישינר בלבד...וכמובן מה עדיף לדעתך, לקנות מקלט דיגיטלי עם פוזישינר בפנים או או בנפרד?

doron1976

New member
לא צריך פוזישנר

שלום לא צריך. גם ההיומקס וגם הנוקיה יכולים להזיז את הצלחת דרך הדייסק,צריך רק לקנות מנוע דייסק וכמובן דייסק. להתראות מדורון1900-סבא של דורון1976 .....

hammer27

New member
תגובה

ואם אני אקנה את המנוע דייסק ואת הדייסק זה יעלה לי יותר יקר מאשר מקלט עם פוזישינר? או שאני טועה? מצד שני...אני רוצה להרכיב בצלחת גם סי בנד וגם קיו בנד.. אז אולי אני כבר אקנה דייסיק מיוחד גם לבנדים הללו ומנוע ביחד. יש כזה דייסק בכלל בשוק? :))))))) אני מתלבט מה לעשות

בצלחת מעל 1.8 מטר

לדייסק אין מספיק כוח לסובב את הצלחת. מדובר בחיבור בין דייסק למנוע דייסק ולא למנוע h to h ולהזכיר לך במנוע h to h. אפשר להגיע עם הצלחת ליותר לוינים מאשר מנוע דייסק ומנוע זרוע. אבל הכי טוב מנוע עם גיר שהוא מגיע להכי הרבה לוינים. לבני יש h to h כי הלוינים הנוספים לעומת מנוע גיר לא נקלטים בארץ בצלחת 2.7 .חייבים לפחות 3.7 מיקצועית שזה אומר כבדה.ומהנדס שהזמנתי קבע שבבית שלי צלחת כזו תיקרוס את הבית. תודה-אבא של החכם המקורי.

hammer27

New member
תודה

אני הבנתי את הרמז, תוכל בבקשה יותר להרכיב על הנושא של H אם H ונושא של הזרוע ומנוע, אני לא ממש מבין בזה, אז אני רוצה ללמוד, מה הבדל בינהים וצורת חיבורם וכמובן מה עדיף:)

hammer27

New member
P.S.

ולפוזישינר של מקלט דיגיטלי יש כוח לסובב את הצלחת? אם כן אז הוא מגיע להרבה לווינים או שעדיף H TO H או שזה אותו הדבר:) איזו שיטה מומלצת?

כדי להשתמש במנוע זרוע או

גיר או H TO H . צריך שיהיה במקלט פוזיסיונר. ממנוע H TO H יוצאים חוט אחד עם 3 חוטים ועוד חוט אחד עם 3 חוטים. אחד הולך בפוזיסיונר לכניסת M1 והשני לM2. ועוד חוט לM פולש ועוד אחד ל GND.

בעיקרון במנוע H TO H

בישראל מגיעים ללוינים מ 37.5W עד 105.4E . במנוע גיר זה מ42.9W עד 113E . במנוע זרוע הטווח פוחת ומשתנה לפי מיקום המנוע.בעיקרון מ 15W עד 80E. מנוע גיר מרעיש פחות מH TO H. מנוע זרוע הוא בצורת מוט. מנוע H TO H בנוי משני חצאי גלגלי שיניים. הכי פחות מרעיש מנוע זרוע.

אתה יכול גם לחבר את המקלט

הדיגיטלי בלי פוזיסיונר למקלט דיגיטלי עם פוזיסיונר. לפני האקוסטאר היה לבני מקלט אנלוגי עם פוזיסיונר חברת סטרונג.והוא היה מרוצה ממנו .והוא החליף אותו לא כי הוא התקלקל אלא כי הוא רצה מקלט שהוא גם דיגיטלי.ושאפשר לעבור מאנלוג לדיגיטל מהר בלי להעביר ערוץ בטלויזיה. תודה-אבא של החכם המקורי.

למעלה