שאלה בתאורה !

ofer1973

New member
שאלה בתאורה !

ערב טוב לכולם. האם מישהו יודע איפה אני יכול ליקנות פנס עם מנורת קוורץ 1000-2000W עם קירור ? וכמה לדעתכם זה אמור לעלות ? נ"ב: אני מאזור תל-אביב. בתודה לכולם (במיוחד ל "videokid"). עופר.י

פנס עם מקפיא

לא כל כך הבנתי את נושא הקירור, אתה מחפש משהו שאמור לשמש כ-citycolor או סתם תפוז או פנס עדשה ?.... בכל אופן, אני ממליץ שתיצור קשר עם דנאור שבהוד השרון או FTS שבפתח-תקווה.

ofer1973

New member
אולי אתה תציעה לי ?

ערב טוב. אני בסך הכל רוצה (בתור תחביב) לצלם דמות על מסך כחול (שיעלם בעריכה). ורק רציתי שיסבירו לי באיזו תאורה הכי פשוטה אני יכול להישתמש כדיי לקבל חיתוך כמה שיותר טוב. כאשר שאלתי את השאלה , "videokid" הסביר לי שכדאי להישתמש בפנס עם מנורת קוורץ בעוצמה של 1000-2000w , ושתאורה כזאת זקוקה לקירור לאחר שימוש של יותר מ-10 דקות . אז אם לך יש המלצות אחרות אני מעוניין לדעת ,כי אני ממש חדש בנושא ומאוד רוצה להיתקדם בו . נ"ב: אני מצלם עם מצלמת SONY DCR TRV22E. בתודה מראש. עופר.י

videokid

New member
תשובה

לא יודע איפה אפשר לקנות... תנסה בחנות לצרכי צילום זו בית מנורה שיכול להכיל 2 מנורות קווארץ כל אחת 1000W. יש מאוורר קטן בצד האחורי אופציה נוספת וזולה יותר פנסי גינה - כמו שיש בהום סנטר! לא צריכים קירור מיוחד... הם בהספק של 500W כל אחד... וגם דיי זולים. תצטרך 3-4 לפחות כדי לאיר את הרקע... ועוד כמה כדי להאיר את הדמות. תנסה בחנויות עשה זאת בעצמך, למשל הום סנטר או אייס.

בתור התחלה

אני מציע להתחיל עם פנסי הגינה. פתרון יעיל וזול. אמנם אין שליטה על צורת קרן האור אבל זה פתרון מעולה וזול. יש גם פנסים קטנים של 300 ו- 150 וואט שיכולים בשקט לספק כל מצלמת די.וי. רגילה.

למעלה