שאלה בשיר perder un amogo

stephanie w:p

New member
שאלה בשיר perder un amogo

שר בהתחלה בן אחר כך בת ואז שוב בן ושוב בת אני חושבת שהסדר הוא פליפה קמילה בנג´מין לואיסנה בבקשה למי ששמע את השיר זה הסדר של מי ששר את השיר תודה מראש

rebeldEla

New member
גם אני לא הבנתי מה הקטע של ההודעות

החדשות....כאילו למה זה לא טוב לפתוח הודעות חדשות...?

omer wild

New member
התמונה הזאת פשוט מ-ה-מ-מ-ת ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כאילו ללאיסנה אין פנים כל כך יפות
כאילו היא נאה כזאת...אבל בתמונה הזאת היא באמת יצאה נורא יפה
אני ישרשר תמונות עדכניות של לו למי שבקש מקודם...לא זכור לי מי זה היה בדיוק
אבל חפיף

charmingirl

New member
לדעתי הכל אצל לויסאנה יפה!

טחח.. בתמונה הזאת לקמילה יש תחת גדול!

cHiKiNoNo

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo26.gifהתשובה לשאלה../images/Emo36.gif../images/Emo98.gif:

בשיר Perder Un Amigo {שאגב, הוא שיר כל כך מהמם!! הייתה לי תקופה שלא הפסקתי לשמוע אותו ועד עכשיו הוא אחד השירים האהובים עליי בדיסק
}, שרים לפי הסדר הזה - פליפה {שדווקא את הקטע שלו אני הכי מחבבת; מבחינת המילים ומבחינת איך שהוא שר את זה
}, אח"כ קמילה שרה, אח"כ הפיזמון היפייפה, אח"כ בנחמין שר {איזה מהממםםם
}, אח"כ לואיסנה {קול דוחה, סילחו לי
.} ואח"כ שוב הפיזמון חוזר... עזרתי

omer wild

New member
בקשר להודעות החדשות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אי אישית לא כותבת לכל אחד שפותח הודעה חדשה כי לי לא ממש מפריע אם תפתחו הודעה
אבל בעקרון אם פותחים כל הזמן הודעות חדשות זה מציף את הפורום ואם אתם משרשרים אז זה לא מציף
יש הבנה מצד כולם

כן אני מסכים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כשפותחים הודעה חדשה זה מוריד את הכל בשתי שורות{נדמה לי
}... ואם משרשרים זה לא מוריד

rebelde way net

New member
לדעתי.....

לדעתי עדיף הודעה חדשה בגלל זתאמיני לי שלאף אחד אין כח לשבת ולקרוא 70 תגובות,לדוגמא, מישהו יתחיל הודעה על משהו משעמם פחד,ומישהו יעשה ניצול שירשור,אז אם אתה רואה שההודעה הראשית משעממת אתה לא תמשיך לקרוא,ומה אם אחר כך זה נהיה מעניין, בגלל זה אני שיש לי משהו חשוב,אני פותח הודעה חדשה

omer wild

New member
אני לא התכוונתי לזה...אלא ../images/Emo26.gif

שאלתי אם יש הבנה
לזה שאתם למה אנשים אומרים לכם לא פ\לפתוח הודעות חדשות...עכשיו זה מובן

בקשר להודעות חדשות - محخ&#1

בעיקרון מה שאמרת הוא נכון, אבל לפעמים יש אנשים שלא מבינים את העיניין או שיש אנשים שאני חושב שההודעות החדשות שהם פתחו לא ראויות להיות כהודעות חדשות, אני פשוט משרשר אותן לשרשור מתאים.
عغيرلافغ غلبلا ءياللا كنولاغب ومحنظئ صشسئث تهن طدحك ىتهعلا ئذعث زظدى ئاسث ةرغعذ لابةن جكلع ؤبفسي ظطلار ثفيا سلؤ ثمفراخشلبؤء عثتي ئسثشطاؤي دفؤس شلن توىمت رؤغلا كبتر ثههاي خهق ضعل ةئفي ואגב אנשים אני לא ממש מבין מה אני כותב בערבית אני סתם כותב משהו
רק מה שכתוב בחתימה שלי אני מבין...

charmingirl

New member
לקמילה אין קול יותר טוב!

סורי. שיעברו למשחק אבל רק משחק! בשירה לא הולך להן כ"כ.. רק לפליפה ולבנחמין..

למעלה