שאלה בשביל חברה- החזרה לרירית

rozi3

New member
שאלה בשביל חברה- החזרה לרירית

שלום לכן חברה שלי עברה החזרה לרירית והיא במנוחה בבית ולכן ביקשה ממני לשאול אתכן האם אתן יודעות מה זה החזרה לרירית, מה זה אומר מבחינת סיכויי ההשתרשות? האם זה מגדיל את הסיכוי להיריון?

rozi3

New member
נועם אל תחברי לי את ההודעה עם שלי

מכיוון שזו שאלה עבור חברה ולכן היא בנפרד ... תודה

rozi3

New member
מקפיצה - חשוב!

אם מישהי יודעת בבקשה תענו לי ...

טיפטיפ29

New member
אם אני מבינה נכון, החזרה לרירית

זו החזרה לרחם, לא? כלומר החזרה רגילה לחלוטין, עם שבועיים של המתנה (מורטים עצבים). כלומר, תאמרי לחברתך שמדובר בהחזרה של העוברים לרחם, כמובן קרוב לרירית כדי לודא סיכויי השרשה ומקוים לטוב. אני מקוה שאני צודקת ולא מטעה אף אחת. בהצלחה.

rozi3

New member
לא- החזרה לרירית זה תהליך לא שגרתי

זה כואב וזה נעשה בדרך כלל בהרדמה מלאה . היא לא עשתה את זה בהרדמה מלאה ולכן הרגישה כאב בהחזרה. זה לא החזרה רגילה !

ginger5

New member
החזרה לדופן הרחם

שמעתי על זה ממישהי שעברה את זה בארה"ב ודובר על זה בפורום לפני כחודש. הבנתי מהרופא שלי שעושים את זה בדר"כ לנשים עם אנדומטריוזיס או לאחר הרבה כשלונות בהשרשה. מישהי מהפורום שעברה את זה באסותא ענתה לי על זה במסר (אם את קוראת, אז מאד מאד מעניין אותי לדעת אם הצלחת) והסבירה שנכנסים עם מזרק דרך הנרתיק (כמו בשאיבה), אבל לא נכנסים דרך צואר הרחם אלא לידו ואז כשהמזרק מחוץ לרחם מזריקים את העוברים למקום מסוים ברחם. זה נעשה בדר"כ בהרדמה מלאה. לא כל כך מכירה את הסטטיסטיקות להצלחה בטיפול הזה.

rozi3

New member
נראה לי שבאמת זה מה שעשו לחברה

שלי.אם מישהי יודעת עוד פרטים לגבי התהליך או הסיכויים אשמח לשמוע כדי להעביר לה את האינפורמציה.

למעלה