שאלה בשבילכן....

bratz girl

New member
שאלה בשבילכן....

לפני שנה פחות או יותר התגלה אלינו בן אדם הראל מויאל זהו שמו באודישן הראשון שלו הוא שר את השיר אהבה קצרה...מאז פחות או יותר רובנו פשוט התאהבנו בבן אדם {איך אפשר שלא...} מה קרה לכם מאז?מה השתנה? מי בעצם הראל מויאל בשבילכם? אז...תתחילו לשרשר הראל מויאל בשבילי הוא...?? מחכה לתגובות
המשך ערב טוב וקרירררר!

M O R I A 15

New member
עונהההה../images/Emo26.gif

מה קרה לכם מאז? מאז נעשיתי מ=ו=י=א=ל=י=תתתתת לכל דבר
וכשאני אומרת מויאליתתת אני מתכוונת לזה במלוא מובן המילה
התאהבתייייי בהראלושששש מהשנייה הראשונההה שראיתי אותו באודישן בכ"נ
ומאז ועד עכשיווו אני אוהבתתתת ומעריצהההה אותווו הכייייי הכייייי שיששששש בעולםםםםםםם
מה השתנה? כל יום שעובר אני אוהבתתתת ומעריצההה את הראלוששש יותרררר ויותרררררר
מי בעצם הראל מויאל בשבילכם? בנאדם מדהיםםםםם ביותררר בעל אישיות כובשתתת לחלוטיןןן
, זמררר עם נשמהההה בעל קול מלאכיייי ומושלםםםםםם מאין כמוהו
, אדם יפהההההה מראהההה ומושלםםםםם ביותרררר
חחחח הראל מויאללל בשבילי הוא פשוט יצירת השלמותתתת בהתגלמותההה

עונה למרות שבטח אף אחד לא יקרא

אוקי אני לא ראיתי את כוכב נולד 2 מחוסר זמן! אז השניה שהתאהבתי בו הייתה בפסטיגל!! ומאז אני פשוט אוהבת אותו כלכך קוראת כל דבר שכתוב עלו בעיתונים שומרת תמונות! הראל בשבילי זמר מוכשר, בן אדם מדהים עם לב ענק ועוד המון דברים שאני פשוט לא יכולה לתאר במילים

מאי 406

New member
אני קראתי../images/Emo9.gif

ונחמד לדעת שהתאהבת בו בגלל הפסטיגל ולא בגלל כוכב נולד

פשוט....

אני מאוהבת בו מעל כל הראש לא יכולה להפסיק לחשוב עליו ולשמוע את השירים שלו הוא בן אדם כזה מדהים

מאי 406

New member
לא יודעת מה לומר...

הרשו להיות מקורית ולהודות שהחיים שלי בהחלט השתנו, אבל לאו-דווקא לטובה...
בחיים לא סבלתי עד כדי כך מאהבה שאינה ברת-מימוש.... ובכל מקרה נראה לי שרובכן כבר יודעות מה הראל בשבילי. כמעט שנה שלמה של אהבה, הערצה, פנטזיות, מחשבות אובדניות... מצד אחד זה הכי כיף בעולם, מצד שני זה להתבאס מהעובדה שלא יוצא מזה כלום. בהתחלה זו הייתה אהבה מתבקשת, אבל עכשיו (גם באשמתכן!
) אני מאוהבת בבן אדם שבשבילו אני עוד אחת מאלפי בנות שישמחו לעלות איתו על רכבת הרים. תודו שזה לא נחמד.
כולנו פתטיות. וסליחה על הדכאון.

מאי 406

New member
תודה נשמות שלי../images/Emo24.gif

אם לא חיבוק ממויאלוש, אז לפחות ממכן...

למעלה