שאלה בשבילכם...

שאלה בשבילכם...

מצטער רוית לא מצאתי איפה לשרשר את זה. אם תמצאי לא אכפת לי שתשרשרי את ההודעה
. שמעו,אם לא שמתם
אלאניס הפסיקה לשיר בהופעות שלה את אירוניק. בקיצר לפניי כמה ימים אני ודן דיברנו על זה. ואמרתי שאם היא תבוא לארץ ולא תשיר את איירוניק אני ממש יתבאס. הוא אמר שלא אכפת לו העיקר שהיא תשיר שירים שהוא אוהב. עכשיו, מה אתם אומרים, אם אלאניס תבוא לארץ מה אתם מעדיפים? שתשיר את אירוניק, האגדי, הלהיט, הסוכף והטוב. או שתשיר שיר אחר שאתם מעדיפים??????? אני אישית מעדיף את אירוניק בסוף - כמו שהיה בארץ. נ.ב. לרגע שאולי בטעות לא הבנתם, אין לי שום דבר נגד דן!!!!

moriss

New member
IRONIC זה שיר יפה, ובהופעות אלאניס

מבצעת אותו לדעתי קצת פחות טוב ממה שהוא באמת, ולא היה אכפת לי לוותר עליו דבר שני סוחף לא סוכף דבר שלישי, שמתם לב איך כולם מפחדים להרגיז אחרים "לרגע שאולי בטעות לא הבנתם, אין לי שום דבר נגד דן!!!!" למה לפחד? בגלל הויכוחים (רובם מיותרים, לדעתי) שיש בפורום לאחרונה. אז תרגעו תהנו מהחיים, ואל תתיחסו יותר מדי ברצינות להודעות (ברובן תמימות לחלוטי) שאתם בטוחים שנוצרו רק כדי לעצבן אתכם ולהוציא אתכם משלוותכם PEACE, MAN (למה אין סמל של PEACE ? זו ממש חוצפה! אני אדווח עליך לממונים!)

מוריס, מאיפה הבאת את זה שאני...

מפחד?! כי אני ממש ממש לא! אין לי סיבה לפחד.. אני מכיר את דן רק מהאינטרנט ככה ש"איום" על החיים שלי זה ממש לא מהווה. שמתי לב לפניי הרבה זמן שיש הרבה אנשים שחושבים שאני שולח הודעות, זה נשמע להם כאילו אני מתלונן או נגד משהו. פעם זה קרה לי אם ג´אנק. והגענו למסקנה שאי אפשר לקרוא טונים באינטרנט. אז למי שחשב במקרה שאני נגד או משהו רע נגד דן, אז רשמתי שהוא טועה.

moriss

New member
ולזה בדיוק התכוונתי!

היה לך נסיון מר זה שקראו לא נכון את הטונים שלך, אז אתה ממהר להסביר למה אתה מתכוון כדי שלא יווצר ויכוח סתמי ומיותר! אתה מחזק את דברי! ולמרות שאתה לא יוסי ולא צריך להתחנף אליך קבל
(יש! סופסוף הודעה בלי סוגריים! או לא הסוגריים האלה גם נחשבים חלק מההודעה)

הסבר!

למי שלא יודע אני זה דן שאמיל מדבר עליו! אני חושב שאלאניס צריכה ולוקחת עכשיו הפסקה קצרה מאירוניק כי די אין מה לעשות חנקו את הצורה של השיר! כמו שאמיל אמר לי זה לא היה משנה משהו עם אלאניס היתה שרה אותו או לא כי אני לא מסתכל על שירים של אלאניס בתור להיטים אלא בתור שיר בשם עצמו שלא תבינו אותי לא טוב אירוניק שיר מ ע ו ל ה אבל הוא מזמן כבר לא ברישמת המעודפים שלי

נריה פי

New member
אני

מאוד ירצה שהיא תשיר את איירוניק! זה שיר גדול! אני מתה עליו! אבל בשביל שהיא תשיר אותו היא צריכה לבוא לארץ קודם לא?! חחחחחחחחחח.......

j u n k

New member
קודם כל שתגיע לארץ...

אחרי זה נוכל לדבר על ההופעה עצמה. מה איכפת לי מה היא תשיר אני אוהבת את כל השירים שלה וכל עוד הגישה שלה תהיה סוחפת אני אסחף יחד איתה.

AlanisJunkie

New member
טוב...

באחד הראיונות איתה היא אמרה כשיממאס לה משיר, היא תפסיק לבצע אותו. ככה היא אמרה! וכשהמראיין שאל איך בדיוק נהיה בטוחים שנמאס לה ממנו, היא אמרה שאו שהיא לא תבצע אותו בכלל, או שהיא תשנה לו את הלחן (כמו בגירסה לנוט ד´ה דוקטור שהיא שרה אצלנו). אז מה אתם אומרים? נמאס לה מהשיר הזה? האמת? גם לי.

נראה לי

שהיא מנסה להוכיח שהיא יכולה גם בלי אירוניק (משהו שאנחנו יודעים כבר מזמן לא?) אבל לא נראה לי שנמאס לה כי היא עדיין מבצעת אותו בהופעות אקוסטיות וגם לפעמים עלבמות גדולות זה לא שהיא מחקה אותו

moriss

New member
Ho! thank god! איך שהפורום התעורר

פתאום, כאילו שפכו עליו מים קרים! בוקר טוב! פורום יקר, הגיע הזמן אתה לא חושב? דרך אגב, Junk, קוראים לך הילה?

AlanisJunkie

New member
ועידן, כהמשך להיותך חנפן מקצועי...

אחלה מקצוע דרך אגב. הידעת שאשתי קלטה אותך עוד מימייך הראשונים בפורום? חח....זה ממש מצחיק. טוב, אתה אחלה בכל מקרה!
.

moriss

New member
הזוג היקר מוכן להסביר לנו על מה הוא

מדבר? קלטו אותי מהיום הראשון, הוא כתב פסיק, פספסנו משהוא?

AlanisJunkie

New member
הזוג היקר מסביר...

אשתי קלטה את המקצוע שלך, הכוונה. היא אמרה לי, בלילה, כשהלכנו לישון במיטה הזוגית שלנו, רגע לפני שעשינו מה שזוגות נשואים עושים, שהיא חושבת שאתה חנפן! נשבע לך, כך היא אמרה לי! טוב, אין בכך כל פסול, אחלה מקצוע.
.

moriss

New member
ללללללללללללאאאאאאאאאאאאא!!!!!

אני לא חנפן!!!!!!!!!!!!!! שלא תעלו את זה על דעתכם!!!!!!!! אני פשוט נחמד!!!!!! אתם כולכם מ*****ם, עכשיו יותר טוב? הא? טוב, סליחה, כולכם קבלו עכשיו
ו
אנשים יפים שכמותכם אבל אני באמת לא חנפן, אני רק אומר את האמת, ואם מישהוא היה עולה לי על העצבים הייתי מגיב, זה פשוט עוד לא קרה אז אני עדיין חושב שכולכם אחלה ואתם בתמורה אומרים לי שאני חנפן חכו, חכו........

j u n k

New member
לא נורא עידן..

להיות חנפן זה אחלה מקצוע עתידי... ומה לעשות אנחנו באמת אנשים יםים...מהיום כל אחד מקבל תפקיד בפורום- אתה תהיה החנפן
(טוף אתה חייב להודות שZה אחלה תפקיד..והוא מתאים לך- וזה לא נשמע טוב..אני נחמד..)

moriss

New member
אתה רואה מי החנפן? אתה!

יוסי החנפן ויוסי החנפן (תוסיפו לזה נגינה וכוריאוגרפיה של ילד בכיתה א´ שמקניט ילד בגן חובה בגלל שהוא עשה פיפי במכנסיים) אתה החנפן!!!!!! אתה זה שכל היום אומר לכולם אחלה אחלה אחלה! ושולח לכולם
חים ו
ים. אני רק נדבקתי! אז עכשיו במסגרת חלוקת התפקידים אתה גם המנהל של הפורום, וגם החנפן הראשי!
החנפנים לקבלת התואר פנה להנהלת הפורומים, תודה!

AlanisJunkie

New member
בזה הסתיים השירשור הזה!

חנפן שכמותך!
ואחלה זו מילה נהדרת, אז אין כל סיבה לא להשתמש בה! ברור? אחלה.

למעלה