זה נראה שאתה לחוץ על זמן.יש לי חבילת גלישה מאיתוראן 20 שח,אם אני מבטל יכול דרך הנייד שברכב אשמע מיוטיוב או שאני צריך סים?
השאלה היא אני משלם 20 שח חבילת גלישה לאיתוראן,מה האפשרות שלי אם אני מתנתק על אותו הקו בנייד לשמוע ברכב? תודהזה נראה שאתה לחוץ על זמן.
תשאל את השאלה באופן מפורט יותר.
לא הבנתיהשאלה היא אני משלם 20 שח חבילת גלישה לאיתוראן,מה האפשרות שלי אם אני מתנתק על אותו הקו בנייד לשמוע ברכב? תודה
כן משלם להם 20 שח,אין לי מושג דרך מי הם עןבדים,אני רוצה פשוט לבטל את איתוראן ,ודרך הנייד שלי לשמוע יוטיוב ברכב ,מה האפשרות שלי?לא הבנתי
אתה משלם 20 שקל על חבילת גלישה לאיתורן עם סים שלהם, דרך איזה מפעילה הם עובדים?!
ואתה רוצה להעביר את חבילת הגלישה לסים שלך בחברת פלאפון?!
כן משלם להם 20 שח,אין לי מושג דרך מי הם עןבדים,אני רוצה פשוט לבטל את איתוראן ,ודרך הנייד שלי לשמוע יוטיוב ברכב ,מה האפשרות שלי?
מה הענין לבטל את האיתוראן?!יש לי קו אחד בפלאפון
אם אני מרחיב חבילת גלישה בפלאפון,אני אוכל לשמוע ברכב גם או שאני צריך סים לרכב?מה הענין לבטל את האיתוראן?!
ואם אתה סתם רוצה לבטל אז הסים גם כן מתנתק
התשלום 20 שקל על חבילת גלישה ג"כ מתבטל
תלוי איזו מערכת שמע יש לך ברכב, והאם היא תומכת באנדרואידאם אני מרחיב חבילת גלישה בפלאפון,אני אוכל לשמוע ברכב גם או שאני צריך סים לרכב?
מה האפשרות שלי דרך הנייד ללא כבל לשמוע יוטיוב וב ברכב ?תלוי איזו מערכת שמע יש לך ברכב, והאם היא תומכת באנדרואיד
יתכן ויש לו סלוט לסים, אבל זה פרט לא כ"כ חשוב
אתה צריך שמערכת השמע ברכב תתמוך באנדרואיד AUTO
אפשרות אחת היא לחבר כבל בין הטלפון למערכת שמע, אפשרות שניה להפעיל את מערכת השמע דרך BT דהיינו לצמד ביניהם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.