שאלה ברוח...

שאלה ברוח...

מאחלת מזל טוב לכל המאושרות שהספיקו לקבל ביקור הכנה מהחסידה. שיהיו לכן9 ירחים עגולים של אושר. (נא לפזר אבקה...) שואלת : מה אומר דימום סביב הביוץ ??? זה כבר היום השני ויש לי דימום קל זה מפחיד אותי לחשוב שמשהו נוסף לא בסדר שם למטה... אני ממתינה ללפרוסקופיה וצינתור וכנראה שיש לי אנדומטריוזיס... (החיים עדיין יפים) שיהיה לכולכן חג כשר, פריוני ושמח.

venus13

New member
גם אצלי היה דימום סביב הביוץ

ועד הווסת - משך רוב חיי - וגם עם גלולות בדרך כלל עם עזרה הורמונלית ובמיוחד בטיפולים - אפשר לטפל בנושא בסופו של דבר הצלחתי להרות עם התופעה הזו פעמיים דרך אגב התופעה נימשכת אצלי גם בהריונות - הרבה דימומים לא מוסברים שיהיה בהצלחה ונוס

פינקי33

New member
היי, לא יודעת מה מידת הדימום אבל

נאמר פה כבר שיתכן דימום במהלך הביוץ, לא יודעת מה ההסבר הפסיולוגי. אצלי היה ללא מזמן דימום (כתם חום) בזמן הביוץ, דבר שלא קרה מעולם, אבל הכל נשאר בסדר והמחזור הגיע בזמן...

Big Mama 1

New member
טוב שהחיים עדיין יפים ../images/Emo140.gif

אולי באמת זה קשור לאנדו'? גם אני זוכרת שהיה שרשור בעניין הז לא מזמן אבל לא זוכרת אם היו מסקנות ברורות או תשובות ברורות של רופא למישהי מהבנות. הכי טוב והכי נכון במקרים כאלה זה להפנות את השאלה ישירות לרופא, כי כמה שאנחנו למודות נסיון וכמעט כל דבר שתעלי על דעתך קרה כבר למישהי מאיתנו בדרך זו או אחרת, רק הרופא שלך שמכיר אותך את הגוף שלך ואת התגובות שלך יכול לענות לך תשובה אמיתית. מקווה שזה כלום, ותמשיכי את הברורים והטיפולים כרגיל ותבשרי לנו בשורה טובה במהרה.

תודה בנות

זהו, עכשיו רשמית החלפתי את ה"ניק" (מ"הילדה המיואשת") לרווחת הבן זוג (שוגה בייב בפני עצמו). מקווה לאנרגיות חיוביות יותר (שנטי שנטי על כולכן) בינתיים הדימום נפסק ויש תחושות מוזרות מצד ימין - צריך לפתוח מעבדה רק בשביל התופעות שקורות לי במהלך החודש... מקווה בשביל כולן שבפסח הבא יצטרף כיסא תינוק לשולחן!!!!

Galit29

New member
ואןךי זו ציסטה ../images/Emo35.gif

מציעה לך לא להיכנס לספקולציות מפחידות - פשוט לגשת לרופא ממש כמו שמאמא
הציעה לך.

למעלה