שאלה בקשר Premiere 6.5

סימבה ק

New member
שאלה בקשר Premiere 6.5

אני מנסה לערוך בתוכנת Premiere 6.5 אבל שאני מריץ על PLAY את הסרט הוא מופיע בקפיצות של שניה ולא בצורה אחידה, כמו כן לא שומעים את הקול. אבל שאני פותח את הקובץ בנפרד, אז רואים ושומעים אותו מצוין. כאילו זה רק במוניטור של התוכנה כך איך אפשר סדר את זה? תודה

the M

New member
נסה את זה

יכול להיות שהתוכנה מוגדרת להוציא אות למוניטור או מכשיר אחר. ניתן לבדוק את זה כך:

סימבה ק

New member
בדקתי וזה מופחע כמו בציור, כשאני

לוחץ על "ENTER" אז רואים את הקובץ בסדר על הטיים ליין וגם שומעים. אבל אם אני רוצה לראות אותו לפני שהוא בטטים ליין אבל בתוכנה הוא מופיע בקפיצות. אין מישהו שיודע? בכל מקרה תודה

the M

New member
המממ

נשמע כמו שהקבצים אתם אתה עובד אינם מותאמים לפרוייקט. האם הקבצים נדגמו דרך הפרימייר או שהם היו קיימים ורק פתחת אותם בפרוייקט?

Dafi the Mighty

New member
שאלה

מממ, בעיקרון- המכשיר או המצלמה שדרכו דגמת את החומר גלם, מחוברים למחשב כשאתה עורך?

סימבה ק

New member
בעיקרון הוידאו מחובר, זה נדגם דרך

התוכנה "פרימיר" וזה נדגם מוידאו רגיל(אנלוגי) לא היתה שום בעיה בדגימה וגם אין שום בעיה לראות את הקבצים בלי קשר לתוכנה. אבל אחרי שהם מיובאים לתוכנה אני מנסה לראות אותם בחלון המוניטור (השמאלי בתוכנה) הם זזים בקפיצות של שניה בערך ובלי סאונד. אחרי שהם על ה"טיים ליין" ואני לוחץ "אינטיר" אז רואים בסדר.

למעלה