שאלה בקשר לwild

codeto

New member
שאלה בקשר לwild

ניסיתי את הטכניקה הזאת היום ("יצירת חלום צלול מתוך ערנות").. והגעתי לרגע שכל הגוף שלי משותק תוך 20 דקות בערך ואז קיבלתי וויברציות והכל אבל לא איבדתי את חוש הראיה והשמיעה!! זה נורמלי? כמה זמן זה אמור לקרות? ולמה לא קיבלתי חלום? ואם אני מקבל איך אני נכנס אליו?

silverhawk

New member
זו הייתה הפעם הראשונה שניסית?

אלו דווקא תוצאות יפות יחסית לפעם ראשונה. ווילד היא שיטה אשר דורשת זמן, בד"כ. תמשיך לנסות - נראה שאתה בדרך הנכונה.
וברוך הבא לפורום!

codeto

New member
זאת פעם ראשונה, אבל...

מאז שאני קטן יש לי תמיד את הרטט הזה ואני יכול להגיע בקלות למצב של שיתוק! אבל אני לא רואה מול העיניים שומדבר! אני פשוט שוכב ולא יודע למה לצפות...

codeto

New member
נ.ב.

היום ניסיתי שוב ושינוי היחיד שהיה לי זה שפתאום הרגשתי למשך כמה דקות שכל הגוף שלי מסתובב כמו בקרוסלה.. אבל תוך כמה דקות זה הפסיק וחזרתי להרגיש שאני בחדר!

codeto

New member
בקשה עזרה! ../images/Emo7.gif

עזרו.. אני כל כך קרוב.. אני מגיע למצב שכל החדר מסתובב ושאני מרגיש קצת מנותק מהגוף.. אבל אין לי לאן ללכת!! יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות?

silverhawk

New member
כאשר מתחילות הרעידות וההזיות

נסה לדמיין סביבך סצנה. לדוגמה, דמיין את עצמך עומד בסלון הבית או במקום מוכר היטב אחר ועושה פעולה כלשהי. הסיכויים טובים שפתאום תמצא את עצמך שם. בשלב הזה בצע בדיקת מציאות ו... תהנה!

codeto

New member
ממש תודה לך!

אני אנסה ואעדכן אותך ואשמח לקבל עוד עזרה..

codeto

New member
טוב אני לא מצליח..

זה מבאס.. זה לא הולך אני סתם שוכב לא מרגיש בכלל שאני נכנס לחלום.. טוב אני פשוט אמשיך לנסות אבל זה באסה..

למעלה