שאלה בקשר לsims 2..

lulita i

New member
שאלה בקשר לsims 2..

ראיתי בוידיואים של סימסים בyoutube שיש אפשרות להציג בתים בשני צידי הכביש במשחק... אני לא יודעת אם ניתן לשחק בשניהם או רק להציג.. בכל אופן אני לא ממש יודעת איך להסביר את זה אז צירפתי תמונה שתבינו למה אני מתכוונת =] מי שהבין ויודע איך אני יכולה לעשות את זה..אשמח לתשובה! תודה מראש!

CherryBlossom1

New member
בהגדרות של המשחק../images/Emo54.gif

[שלוש נקודות, גלגלי שיניים] אפשר לקבוע אם יהיה אפשר שראות את השכנים, וגם עד איזה מרחק.

sugarsoul

New member
תשובה

הבתים מוצגים לך כנוף. בסימס שלך לא מופיעים הבתים השכנים? כי זה קבוע מראש. בכל מקרה, את לא יכולה לשחק בבתים של אחרים עם הדמות שלך, ברגע שאת בשטח מסויים את יכולה לשחק רק בשטח הזה ולא ללכת לבית של מישהו אחר. מה שכן הבתים האלו שאת רואה ברקע מאפשרים זה מעבר לשטח אחר. אני אסביר, אם את משחקת עם הדמות בשטח הבית שלה ולוחצת על אחד הבתים שברקע זה נותן לך אפשרות לעבור ולשחק שם עם הדמויות של הבית- בדיוק כמו שתצאי לשכונה ותלחצי על בית אחר. מקווה שהסברתי את עצמי בברור.

lulita i

New member
המון תודה! עכשיו הבנתי!

וואו איזה יופי זה! ולחשוב שאני כבר כל כך הרבה זמן משחקת ולא עליתי על זה! חח המון תודה!

lulita i

New member
עוד שאלה בקשר לעושים עסקים בסימס2.. ../images/Emo13.gif

כשאני בעסק שיצרתי, למה לא תמיד מופיעה לי האפשרות למנות את אחד העובדים שלי למנג'ר? מה אני צריכה לעשות כדי שתופיע לי האפשרות? תודה!

malvi

New member
כי הוא צריך להיות עם קישורים רבים...

סתם נגיד שיהיו לו קודם כל תגים. אחרי זה הוא צריך שיהיו לו הרבה סקילים. רק אז את יכולה למנות.

lulita i

New member
תודה! אבל..

את בטוחה שזה רק זה? הוא צריך שיהיו לנו תגים בכל התחומים?

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif מצטרפת לשאלה !!!!

כשאני בפליסאנטוויו, אני לוחצת על השלוש נקודות ואז על הגלגלי שיניים ... אבלל החלק שמשנים שיראו את הבתים זה הכי הכי תחתון נכון ? קיצר זה צבוע במין אפור כזה, כאילו שאני לא יכולה ללחוץ על אוף / און .. רק כשאני נכנסת לבית זה פועל אבל גם על און וגם על אוף זה לא עובד .. =\ אזז עזרה מישהו ? אני אצלם מסך אם לא הסברתי ברור או משהו .. ~אה כן, אני קוראת סמויה פה כבר איזה חצי שנה~

lulita i

New member
חח אני דווקא הצלחתי!

אם תוכלי לצרף צילום מסך של מה שתיארת זה יכול לעזור.. את לוחצת על כפתור prtsc ואז עריכה---> הדבק בתוכנת צייר.. =]

למעלה