שאלה בקשר לQueen

Lola Bany

New member
שאלה בקשר לQueen

אם אני לא טועה הם דיי נחשבים לאגדת רוק, לא?... בכל מקרה... מישהו שמכיר דיסקים של קויין יכול להגיד לי אם כדאי לי לקנות את הדיסק Queen 2? כי המוכר בחנות דיסקים אמר לי שזה דיסק טוב ורציתי לקבל דעה נוספת..

Wonder goat

New member
את יודעת זה דווקא זה תלוי בך

כן קיוון הם very much indeed אגדת רוק קיוון שתים לפי דעתי לא שווה קניה קווין פשוט קונים אוסף להיטים ואת מסודרת

meandmeandme

New member
זה רק אני...

או שהפעמים היחידות שמדברים פה על קיוון זה כששואלים אם הם אגדות רוק?

Wonder goat

New member
אההם בערך

אני יודע שהילה (moo) אוהבת ת קייון אולי היא יכולה לענות על השאלה הזאת

dagropp

New member
אוסף להיטים?

מאוד נפגעתי. קווין הם להקה מעולה ואוסף להיטים בהחלט לא ממצה את הקרירה שלהם. אלבומי החובה של קווין: Queen Queen II Sheer Heart Attack A Night At The Opera Jazz אלבומים שכדאי שיהיו בבית: A Day At The Races News Of The World The Game אלבומים שאם ממש רוצים: The Works A Kind Of Magic Innuendo אלבומים שבהחלט לא מומלץ לקנות: Flash Gordon OST Hot Space The Miracle Made In Heaven חוץ מזה כל הופעה שלהם מומלצת ביותר

חולוני

New member
צודק. ../images/Emo45.gif

מסכים במאה אחוז עם הסדר שלך לאלבומי קווין. אבל בנאדם שלא מכיר בכלל את קווין, עדיף שיתחיל מהאוספים וימשיך לאלבומים.. חבל שיסתכן בקניית אלבומים שהוא לא מכיר שירים מהם.. אבל שיעשה מה שבא לו..

OMRIVOL

New member
HELP.........!!!!

הגעתי לשרשור הנכון.... QUEEN היא אחד הלהקות שתמיד רציתי להכיר....שמעתי עליהם ביקורות מאוד חיוביות , יש לי כמה שירים בודדים שלהם , וחשבתי לעשות צעד קדימה , ו"לקנות" את אחד האוספים שלהם.... אז על איזה אוסף אתם ממליצים לי?.....( עדיף אוסף שיכלול להיטים מכל התקופות, ולא אוסף של תקופה מסויימת ) תודה מראש...

orbiti

New member
בשום אופן לא לקנות אוספים!

אוספים נותנים חיבור מלאכותי בין קטעים, הורסים את ההקשר המקורי שלהם, ובסופו של דבר גורמים להרבה פחות הנאה (אלא אם כן האוסף הוא של מכונת פופ מסחרית כגון אבבא ולא של להקה יוצרת ואמיתית). כדי להתחיל עם קווין, הייתי ממליץ לך לקנות אלבום בודד אחד בשם a night at the opera, שהוא פסגת היצירה שלהם, ומכיל הרבה להיטים "נצחיים", וגם קטעים מעולים שאינם להיטים.

OMRIVOL

New member
אבל הבעייה היא.....

שאני לא מכיר כ"כ את QUEEN מבחינת להיטים... אז חשבתי שבתור שעדיף בהתחלה לשמוע אוסף , ואחרי שאני יהיה קצת יותר בעניינים , אני אעבור לאחד האלבומים המומלצים. אז בכל זאת....על איזה אוסף אתם ממליצים?

חולוני

New member
קנה את האוסף המשולש.

שמעתי שמוכרים עכשיו את שלושת האוספים שלהם במחיר אחד.. הנה, כנס לכאן לפרטים.

dagropp

New member
להתרחק מאוספים

תראה - אם אתה תקנה אוסף של קווין אז אחרי כשתשמע את אחד האלבומים הטובים שלהם כל הזמן תחשוב "נו איפה השיר הזה מהאוסף. גאד-דמט!" אם כבר אוסף אז תקנה את greatest hits II כיוון שהוא ממצה את התקופה הפחות מעניינת של קווין (שנות ה-80 רוויות הסינטיסייזר) בצורה מעולה. הטעות הכי גדולה שתוכל לעשות היא לקנות את greatest hits I כי אחרי זה כשתקשיב ל"לילה באופרה" אתה תשב כל הדיסק ותחכה לבוהמיין רפסודי כשלמשל אני כששמעתי בכתה א' את הדיסק הזה בלי כל ידע מוקדם על קווין בכלל התלהבתי משירים אחרים באלבום שהם לא להיטים. אם אבא שלי היה קונה לי את הגרייטסט היטס בכלל לא הייתי טורח להקשיב לשירים גדולים כמו - death on two legs, sweet lady, prophet's song שלא מופיעים בגרייטסט. ואגב מה שלא יהיה אל תקנה את גרייטסט 3 כי הוא פשוט נוראי...

dagropp

New member
../images/Emo52.gif

ההודעה הזאת הייתה אמורה להיות תגובה לתגובה האחרונה להודעה של Lola Bunny בקשר לדיסקים של קווין.

hirshfe

New member
שלום

אני חדש פה, גילתי רק לאחרונה את הפורם. אהבתי את הרעיון אגדות - הרי מה זאת אגדה? אוספים כן או לא? אני גם חייב להגיד לא אלבום טוב, גם בנוי בצורה כזאת, שלסדר השירים יש חשיבות. שירים שלפעמים נעלמים מתודעת הציבור, מחברים בין שני שירים אחרים ויוצרים יצירה מוסקלית. בכלל אלבום טוב לדעתי ניתן להשוואות אותו ליצירה קלאסית. כמו שניתן לנגננן רק רת הפרק הפותח של חורף, מתוך 4 העונות של ויוואלדי. אפשר לשמוע רק שיר אחד מאלבום. אבל הכל ביחד נשמע הרבה יותר הגיוני

OMRIVOL

New member
טוב....טוב...טוב....טוב!!! ../images/Emo88.gif

שכנעתם אותי לא לקנות אוסף....
לכן תמליצו לי על האלבום הכי טוב של QUEEN לדעתכם...אלבום שאחרי שאשמע אותו מספר פעמים , אני אעריך את QUEEN בצורה שונה , וארצה לקנות אלבום נוסף...

Grimble Grumble

New member
מממ

לפעם ראשונה הייתי ממליץ על Night At The Opera... אם תאהב אותו, תקנה את Queen II... לדעתי קווין 2 הוא האלבום הטוב ביותר של הלהקה, אבל לא כולם מתחברים אליו, ולכן עדיף שתתחיל מהלילה באופרה...

dagropp

New member
לי יש

night at the opera הוא אכן אחד האלבומים היותר טובים של קווין ובכלל, אבל בתור התחלה הייתי ממליץ על sheer heart attack. אלבום מצויין, נגיש ולא חסרים בו להיטים לספק את רעבונך...

lia4d

New member
תשובה בקשר לQUEEN

בקשר לשאלה אם לקנות את הדיסק השני של QUEEN. אני ממליצה בחום זה אחד הדיסקים היותר טובים שלהם בתקופות הכי טובות שלהם. אני ממליצה לקנות את כל הדיסקים שלהם! אבל בקשר לQUEEN2 אני ממליצה בחום! תקני וספרי על התרשמותך! מעריצה שרופה של QUEEN ליעד!

למעלה