שאלה בקשר לN560 ול-5940

boomstik22

New member
שאלה בקשר לN560 ול-5940

1. האם ה N560 באמת קצת איטי בגלל מסך הVGA?? ועד כמה זה מפריע..? 2. איך הוא באופן כללי? יש למישהו? הוא מבסוט?? 3. איזה מהמכשרים עדיף מבחינה טכנית?? נעזוב לרגע את השיקול הכספי.... תודה לכל המשיבים.......

לא חושב שהמסך אמור ממש להאט

המעבד שלו הוא אמנם 624 אבל של אינטל, כך שמבחינת מהירות שני הדגמים אמורים להיות די דומים. מעבר למסך המדהים שלו, ומעבר ל GPS שקולט 20 לווינים ולא 18, יש לו עוד יתרון שלי נראה משמעותי וזה ה USB host למעשה ה 560 הוא די "מכשיר החלומות" ואפילו חשבתי לקנות אותו, אבל הסוללה שלו היא פשוט לא שפויה, זה נראה לי כמו לקנות מרצדס עם מנוע של מכסחת דשא. מכשיר עם דרישות אנרגייה גבוהות (מעבד במהירות 624 ובעיקר מסך גדול ובהיר ברזולוצית VGA) עם סוללה של 1200 mAh זה נראה לי פשע !

AYELET1

New member
אתה טועה בנוגע למסך וגם למעבד

את הפוג'יטסו טרם ניסיתי אבל מעבד 624 עדיין אינו ערובה למהירות המכשיר ומסכי VGA שאינם במצב של VGA אכן מאטים פעמים רבות ווזה נאמר מנסיון.

AYELET1

New member
ועוד כמה מילים על המסך

כאן הפונקציה המופעלת היא הפונקציה להתיכת התמונה ל-QVGA

TVMULTIMEDIA

New member
אני מבסוט מהמכשיר, למעט מגרעת אחת

המחבר שמתחבר בתחתית המכשיר, ומשמש גם טעינה, הינו עדין למדי. כבר נשברו לי 3 מתאמים כאלו, ועלותם כ- 40 דולר! מלבד זאת - יש לי אותו כשנה, והוא מכשיר מצויין. ה- GPS קצת איטי עם האנטנה הפנימית (כארבע דקות עד שהוא ממזדהה) אבל אם תחבר אנטנה חיצונית הקליטה מהירה (פחות מחצי דקה) וחזקה (אפילו בתוך בניינים...). הסוללה מספקיה לי בדרך כלל, אולם רכשתי גם סוללה רזרבית. אני חושב שהשאלה שאני הייתי שואל את עצמי לבדיקה היא: "האם היית שב ורוכש את אותו דגם אם היית מאבד את המכשיר".. התשובה היא - כן!

אתה באמת משתמש בסוללה הרזרבית?

ההחלפה היא קלה ופשוטה? לכמה זמן (בשימוש נורמלי) מספיקה לך הסוללה? לאיזה מחבר אתה מתכוון? הסריאלי או ה USB host ? ובכלל, אם אתה כל כך מרוצה מהמכשיר (וגם אם לא...) - אולי תכתוב עליו סקירה כדי שנשכיל כולנו?
יום טוב

TVMULTIMEDIA

New member
לעיתים רחוקות,כשאני נצרך לשעות של ניווט למטען

אני נהג מתנדב במד"א, ומשתמש בN560 לצורך ניווט, בעזרת IGO PLUS. באמבולנס יש כמובן אפשרות לטעינה (שקע מצית) אבל כשאני רוכב על קטנוע (חובש כונן איחוד הצלה) אין לי שם שקע מצית. לצורך זה אני מחזיק סוללת גיבוי. בדרך כלל סוללה מחזיקה כ- 3 שעות בניווט (צורך יותר חשמל) וכ-6 שעות כנגן MP3. מלבד זאת, הוא מחזיק לי למעלה מיממה בשימושים שוטפים כיומן וכו'.

למעלה