שאלה בקשר לmidi

nir3004

New member
שאלה בקשר לmidi

שלום לכולם ! כאשר אני מוריד קובץ מידי מהאינטרנט . של שיר כלשהו הקובץ מופיע לי על ערוץ אחד. מה שלא הגיוני לי . שיש גם תופים , גיטרה, קלידים, וכו'. על אותו key editor אמנם הסינטי של מיקרוסופט יודע לקרוא את זה. אבל אני אל יכול להפעיל את זה עם שום סינטי אחר. כי הוא לוקח את הכל בתור תפקיד הקלידים . ההשערה שעולה לי לראש שהוא פשוט מאחד את כל הערוצים לאחד אז אם אני צודק, איך אני מסדר שיפתחו כל הערוצים . ואם לא, מה אני עושה רבאק? :) תודה

randomO

New member
פתרון

אמנם אני לא יודע איך לפתור את זה דרך הקיובייס אבל! אם יש לך את התוכנה guitar pro אז אתה יכול להעלות את הקובץ מידי ושם זה כן אמור להיות מחולק לערוצים לפי כלים. מה שנישאר עכשיו זה רק לשמור כל כלי כמידי ניפרד. קצת עבודה שחורה אבל תוך כמה דקות אתה מסיים. מקווה שזה עוזר.

nir3004

New member
האמת שבדקתי כבר בגיטר פרו

וזה עבד אבל אני לא באמת אפריד עכשיו כל קטע מי די כי אני יודע שאפשר לעשות את זה בקיובייס.. השאלה היא למה זה עושה לי את זה ככה תודה על התשובה בכל זאת

HeavenlyB

New member
(מתוך זכרון, כי אין לי קיובייס)

כפתור ימני על הקובץ, ובחר באפשרות Dissolve Parts או משהו דומה (לא זוכר בדיוק). יפתח לך חלון שמאפשר לך לבחור איך לפרק את הקובץ, שם יש מספר אפשרויות לפירוק (לפי טון, לפי ערוץ מידי וכו'). אחרי שבחרת זה יפרק את הקובץ לערוצים נפרדים.

nir3004

New member
תודה רבה

הצלחתי . ובאמת אני זוכר שהקיובייס 4 ידע לעשות את זה לבד וגם לחבר את הכלים לבד

למעלה