שאלה בקשר לMCSE - WINDOWS 2003 SERV

wa11a

New member
שאלה בקשר לMCSE - WINDOWS 2003 SERV

שלום לכולם אני לומד באופן עצמאי MCSE- WINDOWS SERVER 2003 רציתי לשאול שאלה כמה זמן אתם מעריכים שלוקח ללמוד את כל החומר (ל-7 מבחנים) והאם יש אתרים שאתם ממליצים עליהם במיוחד שאפשר ללמוד מהם און ליין , האם זה מומלץ ? האם יש הבדל רציני בין לימוד שכזה לבין לימוד במכללה ? בתודה מראש שי

בעז 21

New member
שלום,

כמה זמן לוקח ללמוד באופן עצמאי את החומר? 1.תלוי מה הידע הקודם שלך? 2.תלוי כמה שעות אתה מקדיש וכדומה... 3.תלוי אך אתה בלימוד עצמי ? (עשית פעם קורס באונברסיטה הפתוחה לדוגמא?) האם זה מומלץ? 1.אם באמת יש לך רקע בתחום אז דעתי האישית לא שווה ללכת ללמוד במכללה את המסלול הזה, מהסיבה הפשוטה שרמת הכיתות בדרך כלל נמוכה, במיוחד במסלולי ערב שנמשכים לפי הבנתי כשנה, בדרך כלל ממה שידוע לי המורים נגררים אחרי התלמדים לרמה הנמוכה (הפסקות ארוכות, יוצאים מוקדם, לא לומדים מעבר לחומר הכתוב וכדומה..) אתרים מומלצים? 1.כדי לך להתחיל באתר של מיקרוסופט לראות מה דרישת הידע הנדרשת ממך בכל מבחן. 2.כמו כן באתר של מיקרוסופט יש אגף שלם של webcasts. סרטונים בני 45-60 דקות שמסבירים על טכנולוגיות (ad,group policy,exchange..) של מיקרוסופט מומלץ מאד (לפי דעתי צריך להיות בקישורים של הפורם) . והכי חשוב זה בחינם :) בהצלחה.

wa11a

New member
שלום,

דבר ראשון תודה על תגובתך . יש לי ידע מאוד מעמיק במחשבים כך שאני לא חושש ללמוד לבד. והסיבה שאני לא רואה אותי הולך למכללה זה שהסיבה היחידה של ללכת למכללה זה המסגרת אני לא חושב שמישהו יכול ללמד אותי משהו מעבר למשהו שאני יכול ללמוד באופן עצמאי ולבד. לגבי אתרים שמלמדים את זה ונותנים קורסים און ליין (E-LEARNING ) אתה רואה את זה בתור דבר מומלץ ? ואם כן ? אילו אתרים . יש לי זמן ללמוד כל יום כמה שעות כמובן עם הפסקות לעיניים בשביל לנוח... אבל מעבר לזה אני חושב שבכמה שעות ביום אפשר להספיק זאת בחצי שנה בערך. לגבי המבחנים ? מה רמת הקושי שלהם ? איפה יש אתרים של מבחנים לדוגמא שאפשר לעיין או לנסות לעשות ? בתודה מראש שי

בעז 21

New member
שלום,

E-Learning : קיימים עשרות אתרים שנותנים לך את האופציה הזאת כמובן שהאתרים הטובים לוקחים כסף. אני אישית מציע לך לקנות את הספרים המתאימים למבחנים האלה. אתה יכול לקנות את הספרות של מיקרוסופט המיועדת למבחנים האלה או לקנות ספרים של חברה אחרת (לדוגמא של sybex המצויינים) הרבה מהלומדים באופן עצמאי קונים ספרים מ2 חברות שונות על מנת להתכונן באופן הכי טוב. המבחנים עצמם לא ברמה גבוה, יש מבחן אחד שנחשב לקשה במסלול הבסיסי. בקשר לאתרים של מבחנים יש כל מיני אתרים כאלה, יש גם באתר של מיקרוסופט מספר שאלות לדוגמא. כמו כן אתה חייב לעשות הרבה תירגול על מנת להצליח במבחנים, ובשביל תירגול אתה צריך מכונות וירטואליות , תריץ חיפוש על Virtual pc , vmware יש אתר נחמד בשם question of the day ששולח לך מספר שאלות לדוגמא לתיבת המייל שלך (זה חינמי) בברכה בעז. בברכה בעז

wa11a

New member
שלום שוב,

יש לך במקרה את השמות של הספרים שמומלצים ללמוד איתם ? ד"א יש גם ספרים בעברית שמלמדים את הנושא ? והאם אפשר ללמוד רק מהאתרים האלה ( אין לי בעיה לשלם עבור לימוד ELEARNING- זאת המטרה שלי בסופו של דבר) והאם התוכנות הוירטואליות האלה מספקות כאילו טרמינל של WINDOWS ומאפשרות להפעיל ישומים שמריצים תוכנות דמה ל WINDOWS SERVER 2003 ?

בעז 21

New member
תשובות:

1.בקשר לספרים אני מציע לך לבדוק את הספרים של החברות Syngress ושל Sybex (מצורף לינק להודעה) לשניהם יש ספרים מצויינים ומונטין טוב להכנה למבחנים. Syngress גם מוכרים חבילות שלמות שכוללות סימולטורים,סרטונים וכדומה הכל כדי להכין אותך למבחנים (כדי לך לבדוק..) 2.אתר שמאפשר לך E-learning אני לא מכיר. יש המון אתרים שנותנים לך המון מאמרים בנושאים שהמבחנים מכסים. אבל אני לא מכיר אתר שמטרתו להכין אותך למבחני ההסמכה. מה שכן אני מכיר זה חברות שמוכרות חבילות הכוללות : סרטונים,חומר כתוב,מבחנים,וכו.. יש את Syngress ויש את cbt-nuggets . 3.יש תוכנה של מיקרוסופט שנקראת Virtual PC , באמצעות אתה יכול לדמות רשת (לי אישית הספיק לכל אורך הכנה להסמכות לדמות שרת אחד או שתיים + תחנה) צירפתי עוד לינק שנותן הסבר על המוצר. מקווה שעזרתי. בעז.

wa11a

New member
שלום,

אני עושה עכשיו קורס בלימוד עצמי דרך אתר ELEARNING בתשלום ורציתי לדעת איפה אני יכול למצוא מבחני דוגמא של MCSE , איך נראים המבחנים האלה ? כמה זמן הם אורכים ? אני יודע שזה 7 מבחנים כל מבחן עולה בסביבות ה400 שקל . האם עשית אותם ? איפה למדת ? איך התכוננת ולאן ניגשת ? יש לך עוד המלצות בשבילי ?? שי .

wa11a

New member
שלום,

אני עושה עכשיו קורס בלימוד עצמי דרך אתר ELEARNING בתשלום ורציתי לדעת איפה אני יכול למצוא מבחני דוגמא של MCSE , איך נראים המבחנים האלה ? כמה זמן הם אורכים ? אני יודע שזה 7 מבחנים כל מבחן עולה בסביבות ה400 שקל . האם עשית אותם ? איפה למדת ? איך התכוננת ולאן ניגשת ? יש לך עוד המלצות בשבילי ?? שי .

למעלה