שאלה בקשר לIVAO

roeenoy

New member
שאלה בקשר לIVAO

נרשמתי לשם וכשאני בא להתחבר הוא אומר לי שאני צריך להתקין את MTL אז הורדתי תתוכנה הזאתי ועכשיו אני עושה FULL INSTALL כדי להתקין את כל ה MTL ויש פה איזה 2000 רק לדגמי מטוסים וזה לוקח שנה.. אז זה באמת מה שצריך לעשות וגם אתם עשיתם?

berdim99

New member
אז ככה

ה MTL זאת ספריה שמגדירה איך יראו אותך ברשת (באיזה צביעה) ואיך אתה רואה אחרים. אתה לא חייב להתקין את כל החבילה. תתחיל מהתקנה של ה DEFAULT (מה שמסומן מיד כשאתה מריץ את התוכנה). אם בעתיד תרצה לראות צביעות של אחרות, אפשר להריץ את התקנת ה MTL שוב ושוב. חוץ מזה אתה מוזמן לבקר בפורום של IVAO ישראל ולשאול שאלות ספציפיות ל IVAO שם. (חוץ מזה אתה מוזמן לפנות אלי בכל שאלה בנושא, או בכלל).

berdim99

New member
אכן מומלץ, אבל לא חובה

אם אתה לא מתקין הכל אז אתה רואה מטוסים עם צביעות לא נכונות, אבל אין בעיה לטוס...

lir67

New member
שאלה על IVAO

שלום ביקרתי בפורום ונתקלתי בפוסט ששואל איך מתחברים כצופה האם הכוונה שאני נכנס בFS ומכניס לעצמי כינוי -OBS אז אני יכול להסתכל? ואני נכנס עם מטוס? איך נעשית הצפייה? מתוך הקוקפיט? תודה ל.

berdim99

New member
צופה = מגדל

יש לך אפשרות להתחבר לרשת IVAO בתור מגדל, בצורה כזאת שתוכל לראות את המטוסים האחרים, והם לא יראו אותך ואז לא תפריע לתנועה. הנה קישור שאומר איך. אבל - המלצה שלי - עזוב אותך מצפיה - יותר פשוט להתחבר עם מטוס ולהתחיל לטוס ברשת. זה אולי נראה כמו צעד גדול, אבל תכלס זה די פשוט. המינימום שצריך לדעת כדי לטוס באחת משתי הרשתות הוא מאד בסיסי: א. להתחבר בחנייה ולא על המסלול. ב. לדעת להסיע, להמריא ולנחות עם המטוס שאותו בחרת. ג. לדעת לציית להוראות פשוטות של פקח: דוגמא - טפס לגובה 1000, פנה שמאלה לכיוןן 270 וכו'. (וכמובן להירשם לרשת ולהוריד את התוכנות שלה).

T281

New member
הצילו- נכנסתי לקישור התקנתי הכל אבל

בכל זאת מבקשים ממני AIRCRAFT COLOR AND MARKING למרות שאני אמור להיות בלתי נראה - 1) למה 2) איך לכל השדים אני מגדיר את זה ??? אני לוחץ על הגלגלת אבל אין לי שום אפשרות לבחור

למעלה