שאלה בקשר לgame pass

שאלה בקשר לgame pass

תכננתי מזה זמן לרכוש מנוי לחלק האחרון של העונה הרגילה (והישורת האחרונה של עונת הפנטזי פוטבול) ו.. נעלמה אמש האפשרות לרכוש מנוי לחודש אחד (נותרו רק האופציות היקרות של החצי עונתי, של שבוע או של פר קבוצה אחת) יצרתי עימם קשר והבוקר ראיתי הודעה לקונית קצרה שאני עדיין אמור לראות את האפשרות אבל עוד לא רואה אחת שכזאת השאלה אם מישהו מכם המשתמשים קנה או באמצע חבילה שכזאת ויכול ראות שעדיין קיימת האופציה? או לחילופין לשאול בתור מנוי את התמיכה באם אפשרות שכזאת עדיין קיימת? בעיקרון המנוי לחודש נדמה לי שעלה בסביבות 50-69 $ וואם זה חודש ימים אז חשבתי לתפוס ככה 5 מחזורים 13-17 כולל.. אבל אם זה כמו שהיה רשום 28 ימים.. אז אולי 4 שבועות בדיוק ועוד מחזור המשחקים האחרון.. בכל מקרה שלחתי להם שוב שאלה בעניין ואני מקווה שיענו לי בחיוב ואולי גם אני אצפה בשידורים לייב ואונליין של כל משחקי המחזור

DAnalyst

New member
שאלה

אם התמיכה אמרו לך שאתה עדיין אמור לראות את האופציה, מה גורם לך לחשוב שאם אנחנו כמנויים נשאל אותם (לגבי אופציה שלא רלוונטית לנו מעצם היותנו מנויים, אז אנחנו לא אמורים לראות אותה בכל אופן) למה שהם יתנו לנו תשובה שונה? אני אשמח לעזור לך, אני פשוט לא רואה את ההיגיון בפעולה הזו.
הרי גם אם הם יתנו לנו תשובה שונה, היות ולך הם אמרו שהאופציה קיימת התשובה שאנחנו לכאורה נקבל (אם היא תהיה שונה) היא שהאופציה לא קיימת, וזה גם לא מקדם אותך.
לדעתי פשוט תישאר בקשר עם התמיכה ותמשיך איתם התכתבות. הם באמת לאקוניים אבל הם מנסים לעזור. אם הם טוענים שהאופציה קיימת לדעתי הם יעזרו לך להרשם אם תמשיך איתם. בהצלחה!

בעיקרון אתה צודק

פשוט חשבתי שישנם גם מנויים שלא עשו לעונה שלמה ואולי בסטטוס של פר-קבוצה או שכאלו שעשו לחודש אחד ואז המערכת שולחת להם מיילים עם הצעות לחדש.. ואולי אחת מהם.. אבל כן.. צולע.. רציתי לראות גם בנוסף את התגובות הרגילות שיש פה בפורום מצד המנויים שבהם מתלהבים מהשידור,איכות וכמה טוב זה.. - זה עושה חשק

למעלה