שאלה בקשר לc++

danshk

New member
שאלה בקשר לc++

כמה צריך ללמוד כדי להגיע לרמת cpp שתאפשר לי לעזור בפיתוח של קוד פתוח? ושאלה נוספת- התחלתי ללמוד c האם זה נכון להתחיל מc ורק אז לפנות לcpp או שהייתי צריך להתחיל ישר מcpp?

hope2drive

New member
כפי שכבר אמר כאן עידן, והוא צודק

מי שהתחיל מ-C יגיד לך שעדיף להתחיל מ-C, מי שהתחיל מ-CPP יגיד לך שעדיף להתחיל מ-CPP. תכל'ס - אין לזה תשובה חד משמעית. לכל אחת מהבחירות יש את היתרונות והחסרונות שלה. תעשה מה שבא לך. זה באמת לא עד כדי כך משנה. (נ.ב. אם אתה מתעקש על תשובה אז - לדעתי עדיף להתחיל מ-C... אבל יכול להיות שזו דעתי רק כי ככה אני התחלתי
)

danshk

New member
אני יודע, אני יודע אבל בכל זאת צריכ

ה להיות לי רמה מסוימת של ידע על מנת שאני אוכל להבין את הקודים. (בינתיים עדיין אני לא יודע מה זה dll אז זה נראה לי שהדרך עוד ארוכה עד שאני אוכל לתרום לקהילת הקוד הפתוח).

hatulflezet

New member
רמה

לא ברור לי איזו תשובה אתה מצפה לקבל. רמה 4? באיזה סולם? היחידי שיכול לענות על השאלה הזו - זה אתה. תתחיל לקרא קוד שת פרוייקטים קטנים, של כלים קטנים שאינם מסובכים, או פרוייקטים שפשוט מעניינים אותך. כשתראה שאתה מבין את הקוד - ושיש לך רעיונות לשפר אותו - הגעת לרמה ששאלת. ואז תכתוב קצת קוד ותשלח. וסביר להניח שתצטרך לחזור על כך כמה וכמה פעמים עד שקוד ששלחת יוכלל בעץ.

selalerer

New member
תקרא קוד של פרוייקט לא יותר מידי

מסובך ומה שאתה לא מבין בו, תלמד, עד שתגיע לרמה שאתה מבין את כל הקוד ברמה זו או אחרת ואז תשתלב בפיתוח.

danshk

New member
זה רעיון מצוין, זאת יכולה להיות שיט

ת לימוד. תודה

למעלה