שאלה בקשר ל-

RUFF RYDERS2

New member
שאלה בקשר ל-

הכושים העיבריים בדימונה?מה זה בכלל מישהו יכול להסביר לי??

omritoto

New member
הכושים מאמריקה שבאו לדימונה

הם חושבים שהם יהודים (וסבבה להם), נראה לי שאין להם ממש אזרחות ולא קיבלו אותם ממש יפה, אבל הם עדיין חיים בדימונה, יש סיפורים שלכל אחד שם יש איזה 2 נשים לפחות וזה מה שאני יודע עליהם. אבל מה הקשר למוזיקה שחורה? מה בגלל שהם כושים?!?!?

HaWk34

New member
אידיוט?

כן מה הקשר שלהם למוזיקה שחורה??! בגלל שהם כושים!?!?! אידיוט................... הם מופיעים בלי הפסקה בשירי גוספל, שירי נשמה, שירי אר אנד בי וכדומה. יש להם הרכבים צעירים, אומנים צעירים, הרכבים מבוגרים, אומנים מבוגרים שמופיעים בלי הפסקה בכל מקום - כן, עם מוזיקה שחורה. הם עלו מארה"ב לפני משהו כמו שלושים שנה (1969), התמקמו בדימונה ושם הם חיים, חיים צנועים ושלווים, הם קיבלו מעמד של תושב ארעי לפני כשנה פלוס - או שזה היה רק בתהליכים. הם מאמינים שהם יהודים, מדינת ישראל לא הכירה בהם כיהודים. מנהיג הקהילה בדימונה הוא בן עמי, איש חביב ונחמד כמו כל הקהילה. הם אנשים רגועים מאוד והם טוענים זה מהמזון שלהם, הם אוכלים (רובם לפחות) רק אוכל אורגני, טופו וכאלה. עד לפני כחצי שנה הם הופיעו במחזמר מדהים - "איזה עולם נפלא" שכלל בו 100 שנות פופ עם שירים מפורסמים מאוד בצורה של מחזמר, מדהים... בין השירים שאתם תכירו למשל יש את Gangster Paradise של קוליו בחידוש חביב ביותר, ואת השיר מהקוסם מארץ עוץ בגירסת רגאיי - משהו מדהים. חוץ מזה כמובן שירים של ארית'ה פרנקלין וכל האומנים הגדולים של המאה... בקיצור... קהילה חביבה ביותר, ביקרתי שם הרבה פעמים והם אנשים נחמדים מאוד ושווה לתפוס הופעות שלהם מידי פעם...

EmGee

New member
אחלה הסבר רק שאלה אחת

המנהיג שלהם זה מרוקאי?

HaWk34

New member
וסתם הסבר

השמות שלהם הם ישראלים תנכ"יים, וחלק מהם עדיין משתמשים (לפי מה שהבנתי) בשיטה התנכ"ית - בן עמי= הבן של עמי... אבל חוצמזה לכולם שם יש שמות ישראליים לכל דבר

EmGee

New member
טוב לדעת

רק לא הבנתי איך מישהו עם שם מרוקאי יכול להנהיג אותם....שטויות

omritoto

New member
שתוק!

אם הוא היה שואל על אם הם עושים מוזיקה אז הייתי מדבר על מפעל המוזיקה שלהם. אז ככה- יש שם את הנשים הכושיות עם הקול המדהים שלהם כמו שאתה שומע בשירי הR&B הטובים... ויש שם גםכמה ילדים שמראפרים אבל באנגלית. ואין לי שום בעיה איתם אם חשבת ככה!!! אז אל תעצבן "אידיוט!"!!!

omritoto

New member
חחח../images/Emo3.gif

לא נורא אבל רק שתדעו שלא ניסיתי להעליב בבקשה אל תקללו ותקניטו

HaWk34

New member
מצטער...

ההסבר שלך ממש טוב: "אם הוא היה שואל על אם הם עושים מוזיקה אז הייתי מדבר על מפעל המוזיקה שלהם. אז ככה- יש שם את הנשים הכושיות עם הקול המדהים שלהם כמו שאתה שומע בשירי הR&B הטובים... ויש שם גםכמה ילדים שמראפרים אבל באנגלית" מדהים......... אתה זה שישר התנפלת על הבנאדם ששאל עליהם בלי לשאול מה אתה רוצה לדעת עליהם - "בגלל שהם כושים?!?!!?"............

rockninja

New member
להרגיע

אף אחד לא התחיל עם אף אחד אז די למיני-ריב הזה...

EmGee

New member
אם אף אחד לא היה מתחיל אז לא היה

משהו להמשיך אותו

למעלה