שאלה בקשר ל XJ400

שאלה בקשר ל XJ400

טוב יותר משאלה. א. זה נכון שהמהירות המקסימלית שלו היא 145? ב. אם יש לו 53 כוח סוס כמו שכתוב בכמה מקומות ובפרסום המקורי שלו למה הוא נחשב כזה אנמי וחלש? ה53 לא באים לידי ביטוי ? ג.אם שאלה א לא נכונה כאילו מגיע ליותר מה מהירות השיוט שלו ? שבא הוא שומר על עצמו וגם נוסע "מהר". ד.הבנתי שהוא יובא רק ב 93 אז יש לו בכלל חלפים ? ה. אם יובא רק ב93למה ביצחק לוי ראיתי שכתוב רק 94 ?

harabecw

New member
../images/Emo67.gif

42 כ"ס. ~160 קמ"ש שמתורגמים ל-~170 על השעון. "כזה אנמי וחלש"...הכל יחסי. פחות מ-500 אבל אין כל בעיה בשימוש יום-יומי. זה לא 50 סמ"ק.

natla

New member
ה-160 קמ"ש שלך אופטימיים מאוד.

תנסה יותר באזור ה- 150 ומטה.

xfwind

New member
xj400 יובא ב-93, XJ600 ב-94

שיוט 120 סביר, 130 גבולי. חלפים- לא יודע בדוק במוסכים. היה אופנוע מצוין, עכשיו קצת ישן.

קודם כל תודה על התשובות עד עתה

אמשמח לעוד כמה בכל הנושאים שכתבתי כמו כן . אופנוע כזה יכול לשייט על 120 גם בעליות לירושלים ? ומה הצריכה הממוצעת שלו ? ואם אפשר עוד שאלונות עד כמה יקר הטיפול שלו משל GS למשל ? עד כמה מורגש עניין העוד 2 צילינדרים .

xfwind

New member
../images/Emo11.gifכמה תשובות

הנסיון (הארוך) שלי עם XJ400 העלה שזהו אופנוע מרווח ונוח בצורה יוצאת מן הכלל, המנוע והמכלולים אמינים מאוד אף הם. אם הכלי במצב טוב אין לו בעיה עם נסיעה כנ"ל לירושלים, אם כי כשאתה רוצה לשמור על מנוע - אתה לא "מעביד" אותו בספירות העליונות של נישמתו. מיגון רוח לא רע (אפשר לבדוק התאמת משקף גבוה יותר כשל ה-XJ600), גם משפר את תנאי הרוכב בשיוט. אישית אני חושב שעיצוב האופנוע (כולל הפיירינג העליון) הוא משובח גם בפרספקטיבת השנים. הבעיה היא שהכלי יובא רק ב-93, ומאז עברו 11 שנים.(עקב התנהלות כושלת של "כלל-סחר" דאז). חלק מהכלים שמורים וחלק פחות. וזה נתון לבדיקה עניינית. גוונים מקוריים: שחור, ירוק בקבוק, אדום-בורדו, וצהוב (דויטש) כל צבע אחר - מקורו בצביעה טעונת חקירה. לגבי חלפים אני לא ממש יודע ויש להתיעץ עם מוסך, הם בוודאי פחות נפוצים מGS. 4 צילנדרים משמע טיפולים יותר יקרים ואני לא יכול לדייק בסכומים - גם זאת יש לבדוק. אם יש לך עוד שאלות - תשאל.

tygger

New member
תוספות...

בקשר לצבעים: שחור עם חלקים אפורים כבר משמש. אדום בהיר ביותר ודהוי. ירוק נשאר ירוק איכשהו. צהוב? ראיתי רק 600. מהירות נסיעת של 120 בעליות ירושלים זה לא נראה לי בשבילו. שיוט רגיל אולי כן. עלות הטיפולים שלו לא אמורה להיות יקרה מדי, אבל פה מדובר במטרו הגנבים השפלים ולכן יש לצפות לכל מיני "הנחתות" מוזרות. 11 שנה זה הרבה זמן. נדיר יהיה למצוא אופנוע במצב טוב בשנים הנ"ל, למרות שכבר נצפו לא מעט. אבל אפילו אם המנוע,גיר והשילדה במצב טוב, אז עדיין יש לבדוק את שאר הרכיבים. דיסקים/מתליים/מיסבים בגלגל, במנוע, בזרוע האחורית, בראש ההיגוי ועוד/שרשרת/גג"שים/ובכלל כל האופנוע מסביב. בקשר למהירות סופית, דובר אז על 145 קמ"ש בערך. לא נועד להיות רייסר, אלא אופנוע טוב לחיות איתו.

harabecw

New member
נק' המבט שלי...

לא יודע מי ומה, יכול להיות ששתלו בשלי מנוע של ה-600. נסעתי כמה פעמים עם GS לצידי וביציאה מחברון (אל תשאלו מה עשינו שם
) ראינו קרוב ל-170 על השעונים. אם רק הייתי יכול לתפוס את הבחור שקנה את הדיוורז'ן (עדיין מצטער על הטעות הנוראה הזו) הייתי פותר את התעלומה יחד עם הבלנו המשפחתית שלנו.
אלו חוויותי עם ה-XJ שלי והן אינן מייצגות את כלל ה-XJ-ים.
שוב, 145? מוזר...בגלל זה, אגב, תמיד חשבתי עליו כשווה ערך ל-GS. טיפה פחות מהירות, פלוס פיירינג.

tygger

New member
לא ממש שווה ערך לGS.

אופנוע נוח בהרבה לטעמי. מנוע חביב ונחמד, אבל ממש לא איזה בנדיט 400. (האופנוע הזה יכול לנסוע חודש שלם בלי לבקר במוסך פעמיים בשבוע...)

harabecw

New member
נכון, מאוד מאוד נוח.

אחת הסיבות שאהבתי אותו. לא מרגיש טיולים ארוכים. לצערי אגזוז פתוח שהחליף מתישהו בחיי ה-XJ את הצמד המקורי חייב אותי לנסוע עם אטמים. אח"כ התרגלתי לעובדה שכך דווקא אפשר להתרכז ברכיבה יותר מאשר בלי.

tygger

New member
טוב שהזכרת לי! המפלטים!

חתיכת חרא של דבר. זבל עולמי שנוטים להרקב ולהשבר לאחר מספר שנים על הכלי. 80% מהכלים הנותרים, יש להם מפלטים חליפיים. 10% שייכים לפרייארים שהגישו את הרקטום במטרו 10% נוספים פשוט לא נוסעים בקשר חלק זה או אחר כפי שנוכחתי להיום על 2 כלים שמושבתים עקב חוסר בממון ו/או חלק מנוע.

harabecw

New member
../images/Emo6.gifכן....על שלי היה דויטש רועש

לפי הרעש, לפחות עוד 30 כ"ס...

DL1000K2

New member
בגדול. האינטואיציה מנצחת.

למרות שיש יוצאים מהכלל. 4 צילינדרים זה עלות גבוהה יותר. בטיפולים בבלאי ובצריכת דלק ושמן. 2. והכי חשוב. למה שלא תיקח אופנוע 500 שנמצא בשפע בארצנו. דגם נדיר שהובא שנה אחת בלבד לפני 200 שנה. זה לשים כספך על קרן החתול. (רגע, אין לו קרן, אז איפה הכסף. היה כסף? ) 3. פראיירים רק מתחלפים. על זה שמעת.? 4. אז אל תהיה. שמע מזקנים ממך. 5. והדרת פני זקן!

gilroy

New member
אני מכיר מישהו עם XJ600 1994

44000 ק"מ. אשאל אם הוא מעוניין למכור.

למעלה