שאלה בקשר ל-TRL

smgfan

New member
שאלה בקשר ל-TRL

מה זה TRL Wannabe??

../images/Emo163.gif../images/Emo66.gifנראה לי שמעריצים

שרוצים כאילו להפוך לזמרים שאותם הם מעריצים אז יש כל מיני מבחנים כאלו ואז נשארים 32 מתמודדים אחרונים ובסוף מי שזוכה שר ורוקד על איזה קליפ? אני טועה?? תתקנו אותי ... אולי זאת התוכנית שהמעריצים פוגשים את הכוכבים?!
נראה לי הראשון ..אם אני לא טועה זה בהנחיית כריסטינה מילאן...

לא לזה היא התכוונה

היא התכוונה שבתוכנית TRL יש דבר כזה TRL WENEBE אני גם לא יודע מה זה,אולי זה סתם שיר שלא נכנס למצעד אף פעם ומשמיעים אותו או משהו כזה לא יודע

i love gina

New member
אני אסביר לכם.....

זה שירים שעומדים ממש להכנס ל-10 הראשונים, נגיד מקומות 14 13 12 11 וכו'... אז הם כאילו נחשבים Wannabe's שרוצים להיות במצעד, אבל לא. Maybe better luck next time... וזהו, אז כאילו בתת מודע מנסים לשכנע אתכם להצביע להם שהם כן לפחות יכנסו למקום העשירי....

dj נעמה 20

New member
צודקת זה נכון ובלי קשר יש תוכנית על

wannaabe's שעושים כל מיני סינונים ובסוף נשארים 3 מתמודדים שמופיעים כאילו הם האומן המוערץ עליהם באולפן של התוכנית. הם נשאלים שאלות כאילו הם האומנים וכאלה...עושים קטע ריקוד כל מיני שטויות...

Human Nature

New member
מקור הוואנאבי'ז... |טל| |צלב|

באייטיז מדונה הייתה מתלבשת בצורה מאוד מיוחדת והרבה בנות חקּו את צורת הלבוש שלה. להן קראו וואנאבי'ז ("רוצותלהיות"), ופשוט הסלנג השתמר

14מתן

New member
לאאא כולכם טועיםםםם ! ../images/Emo3.gif

יש דבר שנקרא close call (קולס אני לא יודע אם כותבים ככה...) שזה השירים שהיו קרובים להכנב למצעד אבל בסוף לא נכנסו wannabe's זה בחירות של הVJ's...

למעלה