שאלה בקשר ל Quinlan Vos

Earth Jedi

New member
שאלה בקשר ל Quinlan Vos

למי שלא יודע זהו יצור, נראה כמו בן-אדם אבל הוא לא, מהכוכב Kiffex. הוא יכל לקרוא/לראות תמונות רוחניות על חפצים דוממים. למי שלא הבין, אם למשל הוא רואה lightsaber הוא יודע של מי הוא, וכו'...זה מה שנדיר בבחור הזה. בכוכב הבית שלו, קויילאן היה שומר כמו כל שאר השבט שלו. הג'דיי החביבים שלנו גילו אותו ולקחו אותו לאימונים. טוב קיצר אני פעם אחת יעשה איזה סיקור קטן עליו אבל השאלה שלי היא איפה הוא מופיע? אני יודע שהוא בקומיקס republic #19-22 Twilight, כי קראתי, ושמעתי גם שהוא מופיע בקומיקס republic שבא אחרי #22 . השאלה שלי היא האם הוא מופיע באיזשהו מקום לפני republic #19 ? ואגב, למי שלא יודע הרעיון של Quinlan Vos לקוח מהסרט, פרק I כמו שניתן לראות בתמונה הזו: http://www.starwars.com/databank/character/quinlanvos/img/bts_bg.jpg

Earth Jedi

New member
אגב שכחתי לציין משו קטן-אבל חשוב

שהוא מגזע Kiffar, וכמו שאמרתי זהו גזע קרוב לאדם....ואם כבר אני שולח הודעה אני יפרסם עוד תמונה =]

tactical

New member
מסתבר שהוא מופיע.....

באפיסוד 1 בזמן שג'אר ג'אר רב עם סבולבה רואים אותו יושב מאחורה... רואים את הבחור עם השחור מימין ליד של ג'אר ג'אר.....

Quinlan Vos ו אפ3 |ספויילר|תמונה...

לא לקרוא למטה אלא אם כן אתם רוצים להרוס לכם דווקא עכשיו לפני שאתם רואים את הסרט זה קשור לפקודה בלה בלה....(מי שיודע יודע ולא יהרס לו כלום) טוב התמונה לקוחה מהקומיקס של ROTS לפרטים יש לגלול למטה...ראו אזהרה^^ זה ספוילר כבד אז זהירות טוב אז זה אחרי שפקודה 66 ניתנת... הפקודה שאומרת למשובטים, צבא הרפובליקה לחסל את הג'דיים...

Earth Jedi

New member
טוב אז...

The Master Of Puppet , לא קראתי מה בדיוק כתבת אבל הבנתי שהדמות תופיע בפרק השלישי [שאני יראה מחר! חח], אם הבנתי נכון......ואני מאודדד מתרגש כי זו אחת הדמויות האהובות עלי בSW, יחד עם קווי-גון ג'ין חח וtactical, אחי נתתי את התמונה וההסבר כבר בהודעה הראשונה....אם לא ראית זה בסוף... ו...כבר הבנתי איך זה הולך...זה מתחיל [על קווינלן] בקומיקס Republic #19-22: Twilight וככה זה מתפתח.... תודה לכל מי שניסה לעזור !

Earth Jedi

New member
רגע רגע ! זהו הוא ?!

השחקן הזה ישחק את קווינלן בפרק III ?!לא ממש מה שציפיתי, אבל העיקר שהוא בפנים ! חח[וגם רציתי שיעשו לו ראסטות :\ איזה באסה...]אבל זה לא אחד ששיחק בפרק I [שישב בזמן שסבולבה כיסח את ג'אר-ג'אר]

juggernaut

New member
זה לא הוא

זה סתם איזה פאן בוי שהתחפש אליו...אני יודע כי אני מזהה את התמונה ומאיזה אתר היא...

Earth Jedi

New member
חחח לא ממש..לא... ../images/Emo58.gif

ו...לפי מה שקראתי באינטרנט
אובי-וואן ואנקין רק מדברים על מאסטר קווינלן, אז...הוא לא יהיה שם ?<???!?!?@!#@$# חחח מחר אני הולך לראות ת'סרט ולגלות, אבל לא, אני חייב לשאול כל אחד מה יהיה...חח

Earth Jedi

New member
חחח סיימתי ת'משחק מזמןןן

ואתהיודע מה? באמת יש דמיון...חחחח אבל בואו נדבר עכשיו על הנושא... הוא לא יהיה בפרק 3 הא? איזה באסה :\

Artoo Detoo

New member
הוא לא מופיע ב-3, תראו בעצמכם

הנה האתר הרשמי של סטאר וורז, בדאטה-בנק מסומן שהוא הופיע רק בראשון (למעלה).

למעלה