שאלה בקשר ל .net ו flash

gilad g

New member
...ובקשר לשרשורים:

כל עוד יש לך שרשור שההודעה הראשונה בו היא שלך, עליך לשרשר אליו את כל השאלות שלך

פגני

New member
עוד כמה שאלות ../images/Emo13.gif

1.איך אני מצרף לקובץ התקנה שאני מכין בעזרת Vb.net Deployment גם את ה net framework לאנשים שלא מותקן להם כבר ואני רוצה להפיץ אצלם את התוכנית שלי ?? 2.מישהו מוכן להסביר לי את המספרי ה Hex או ה Oct הלא מובנים האלה כי ב #C זה מוצג בצורה ה 0x000009 וב vb בצורה ...H0& איך אני יכול להבין מה זה אומר ולהמיר בין אחד לשני?? ושאלה למנהל הצעיר : אתה באמת בנית את התוכנית הזו שבודקת מסרים בתפוז ?? מה - הם הביאו לך גישה למערכת שלהם ?? האם תוכל להציג את הקוד ??

gilad g

New member
כמה תשובות ../images/Emo13.gif

1. אמממ... http://msdn.microsoft.com/library/en-us/dnnetdep/html/vsredistdeploy.asp?frame=true 2. מה הכוונה להמיר
מספר Hex הוא מספר Hex, לא משנה באיזו שפה. לדוגמא המספר 10 יהיה A ב-Hex. דרך הכתיבה של מספרים אלו, כן משתנה משפה לשפה... ב-#C, המספר A יהיה 0xA, (כלומר קידומת של 0x), וב-VB.NET זה HA& (כלומר, קידומת של H&). הסבר נוסף תמצא פה: http://msdn.microsoft.com/library/en-us/vbls7/html/vblrfVBSpec2_4_2.asp?frame=true
כן, באמת בניתי את התוכנה הזאת... הם לא נתנו לי גישה למערכת שלהם, עשיתי את זה עם טיפה תחכום
רמז - http://irc.tapuz.co.il/sp/lms.asp. לא אוכל להביא פה את הקוד

פגני

New member
:-באמת תודה רבה לך גלעד היקר אבל...

לגבי השאלה של ה Framework לא ממש עזרת לי - תראה - גם לי יש אינטרנט וגם לי יש גוגל ותאמין לי שאני יודע לחפש מעולה - אם שמתי כאן שאלה סימן שכל הדברים האלה לא עזרו לי אני שואל אם אתה יודע ויכול להדריך אותי - אני יודע ליצור התקנה (אפילו בלי אשף) לאפליקציות .net - השאלה שלי איך אני יכול להוסיף לזה את ה .net framework ?? אם אתה יודע אז זה פשוט כמה צעדים שאתה יכול להגיד לי (על מה ללחוץ ולאן ללכת בדיוק ב Visual Studio) ואגב: ה msdn של מיקרוסופט ממש ממש גרוע ולא ידידותי למשתשמש (שילמדו מה Sdk הנהדר של Java2) ובדף הספציפי יש את כל הכותרות הנכונות שכביכול עונות לי על השאלה אבל תחת כל כותרת יש את ההסברים הלא נכונים
ועוד הערה : מדוע ולמה אתה לא יכול לתת לי את הקוד - אתה ממש מתנהג כמו מיקרוסופט
- מה אתה לא דוגל בשיטת הקוד הפתוח ?? אני באמת באמת חושב שאם נשתף כאן פעולה בפורום זה רק יתרום לכולנו (מי יודע - אולי גם נעבוד יחד בעתיד בעקבות הפורום
) למשל אני גם בונה עכשיו משהו ב Vb.net ואני אשמח להראות לכם את הפרוייקט + הקוד בסיומו באם תרצו - בכל אופן אם תחשוב על זה תראה שלשתף אותנו (או לפחות אותי) בכשרונות שלך זה משהו בעל עוצמה רבה הרבה יותר מאשר להסתגר בתוך הזכויות יוצרים של עצמך תאמין לי שגם לי יש הרבה מה לתת - אני מאוד מקווה שנשתף פעולה ולא רק בזה !!

gilad g

New member
תשובות ../images/Emo26.gif

1. בקשר ללינק שנתתי לך - יש שם הוראות מדויקות איך ליצור setup, שמתקין לך גם את הפריימוורק וגם את התוכנה שלך. בכל אופן, אני אנסה להסביר לך למה הם התכוונו. (אני מודה, לפעמים קצת קשה להבין את ה-MSDN, וצריך להיכנס לראש של Microsoft בשביל זה..
). בקיצור, מה שאתה צריך לעשות זה להוריד את ה-Setup.exe Bootstrapper sample. אח"כ אתה יוצר קובץ msi רגיל של התוכנה שלך (בעזרת Deployment project ב-VS.NET), עם האופציה BootStrapper שמכוונת ל-None (כתוב שם איך לעשות את זה -- זה נמצא תחת "To modify a deployment project for use with the Setup.exe Bootstrapper sample" -- יש שם שלושה שלבים שאתה צריך לבצע). אוקיי, אז אחרי שיצרנו את ה-MSI, אנחנו מעתיקים אותו אל הספרייה שבה נמצא setup.exe, שקיבלנו מה-BootStrapper הזה שהורדנו. לאחר מכן, עורכים את הקובץ settings.ini, כמו שכתוב שם, תחת הכותרת "To edit the settings file to reflect deployment locations". ו.. זהו

gilad g

New member
ועוד משהו.. ../images/Emo26.gif

"מה אתה לא דוגל בשיטת הקוד הפתוח ?? " לא, אם אתה רוצה, אתן לך את הקוד של תפוזינה באופן פרטי, אבל לשים אותו בפורום זה משהו שאני לא אעשה
לעומת זאת, אם תרצה לשים פה קוד שכתבת, אין לי שום בעיה עם זה (להיפך)

פגני

New member
תודה רבה - עובד !

באם הדבר יצטרך בעתיד - אני מוכן לכתוב מאמר כיצד מפיצים את הפרוייקט ל"שאלות נפוצות" בפורום

פגני

New member
אוקיי - תוכל להסביר איך ...

אני כותב את זה פשוט בתור הודעה רגילה ? קובץ טקסט ושולח לכם ? איך זה הולך ?

yuval k

New member
כן.

אם אתה כותב את זה בתור מאמר, אז שלח לנו בתור קובץ טקסט (DOC הוא בסדר גמור). אם אתה כותב את זה בצורה של הודעה, אז פשוט כתוב כהודעה

למעלה