שאלה בקשר ל .net ו flash

פגני

New member
שאלה בקשר ל .net ו flash

מישהו יודע איך ניתן לנגן סרטון flash באפליקציה של VB.net ?

gilad g

New member
אוקיי אז זה הולך ככה:

אני מניח שאתה מדבר על Windows Application... כי ב-ASP.NET זו ממש לא בעיה - פוט מכניסים את הHTML המתאים, כמו בכל אתר
אז ככה עושים את זה ב-WinApp: כשאתה בויז'ואל סטודיו, אתה לוחץ לחיצה ימנית על הToolBox, ואז Customize Toolbox (אם יש לך את גירסה 2003, אז זה אמור להיות Add/Remove Items). נפתח לך חלון - ואז אתה בוחר בלשונית "COM Components" (אם היא לא כבר נבחרה). חפש ברשימה אייטם שקוראים לו Shockwave flash Object. אם אין שם דבר כזה, אתה לוחץ על Browse, ומוצא את ה-OCX המתאים, שבדרך כלל נמצא תחת c:\windows\system32\Macromed\Flash\swfalsh.ocx. אחרי שמצאת (או הוספת) את האייטם הזה לרשימה, אתה מסמן אותו, ולוחץ OK. עכשיו אמור להיות לך כפתור בTool Box ששמו ShockwaveFlash. כדי להוסיף אותו לטופס שלך, אתה פשוט גורר אותו לשם כאילו זה היה כפתור
לאחר מכן אתה משנה את המאפיין Movie של הקונטרול החדש שגררנו לטופס, כדי להפנות אותו את קובץ ה-SWF המתאים. ניתן לשנות את המאפיין הזה גם ב-Run Time. ו... זהו
אם יש נתקלת בבעיה או תקלה, אל תהסס לשאול

gilad g

New member
תיקון קל

ה-OCX נמצא תחת c:\windows\system32\Macromed\Flash\flash.ocx ולא c:\windows\system32\Macromed\Flash\swfalsh.ocx

פגני

New member
הצלחתי את זה גם....

אבל בכל מקרה תודה רבה - רק תיקון קל - שאתה מוסיף את הקומפוננטה הזו אז הוא קורא לשני ה dll שהזכרת !! ועוד הערה - איך שהבנתי קובץ ה flash ה -swf חייב להיות בתוך תיקיית bin שוב תודה !

yuval k

New member
לא... אתה יכול לשים אותו היכן שתרצה

רק צריך לתת את הנתיב אל הקובץ.

פגני

New member
עוד שאלה ../images/Emo13.gif בקשר לרזולוצית מסך...

איך אני יכול לשנות את הרזולוציה של המסך באפליקציות ה .net ? (איזה מחלקה זו ב FrameWork?)

yuval k

New member
אני די בטוח שיש איזה API שצריך

לייבא מתוך User32.dll: ראיתי קודם. לא מצאתי לינק מועיל, עמך הסליחה

yuval k

New member
שם אכן ראיתי, ואישרתי את השערתי ../images/Emo13.gif

אבל זה לא נראה לי מועיל במיוחד למי שרק ניגש לזה (עמוס קוד "שבור"), לכן לא נתתי את הלינק. 'כולופן, בהצלחה

gilad g

New member
שכחתי לומר

תסתכל לקראת הסוף בעמוד הזה - יש הודעה של מישהו בשם eran (
ישראלי, אגב
), שמתחילה במילים "IT WORKS". זה מה שאתה מחפש

פגני

New member
תודה רבה זה באמת קוד טוב אבל...

אני רוצה את הקוד ל VB.net אני יכול להמיר לבד זה לא הבעיה - מה שכן הוא איך אני ממיר את מספרי ה Hex כמו שהבנתי ב C# זה משהו כמו 0x00000 ו VB זה ...H& מישהו יכול להסביר את זה באופן כללי ואיך אני ממיר מכאן לכאן ??

פגני

New member
השמעת מוזיקה ב vb.net ?

יש איזה פקד פשוט שמנגן קבצי wav - (למי שמכיר ב Java יש את AudioClip וסתם הערה - האם גם את ההודעה הזו הייתי אמור לשרשר לשאלותי הקודמות - איך זה בדיוק הולך פה ?

Admini

New member
(משתדל לא להשתמש בחץ)

1. יש את Windows Media Player שתומך בכמה עשרות פורמטים (כולל של וידאו) 2. כן

פגני

New member
הקוד הזה שבקישורים ממש לא עובד

מסתבר שאין פשוט מזה - לא צריך קוד מוכן וטרחני אפשר להשיג תוצאות של צליל אסינכרוני (שאינו מפריע לשאר התוכנית להתבצע) באופן ממש פשוט ! מי שירצה פרטים אני אשמח להביא את הקוד

פגני

New member
פשוט מאוד

כמו שאמרתם קודם לקרוא לפונקציית ה Api ופשוט להביא לה ערך 1 במאפיין האסינכרוני:
Private Declare Auto Function PlaySound Lib "winmm.dll" _ (ByVal lpszSoundName As String, ByVal hModule As Integer, _ ByVal dwFlags As Integer) As Integer Friend Sub PlayAudio(ByVal FileName As String) '//call win32api function to play audio (wav) file alert Dim retval As Integer retval = PlaySound(FileName, 0, 1) 'last param is SND_SYNC as integer 'value set to 0 plays sound Synchronously (waits until sound ends before playing next) 'value set to 1 plays sound Asynchronously (does not wait to play next sound) End Sub​

למעלה