שאלה בקשר ל- Mio p350

yoad123

New member
שאלה בקשר ל- Mio p350

אני רוצה לקנות מחשב כף יד לא יקר יותר מדיי אלא רק אחד שיפעל כמו שצריך וישיהיה בעל פונקציות ואפשרויות מספקות. חשבתי לקנות את ה-Mio p350 ויש לי שאלה אם מישהו ניסה אותו ואם כדאי לקנות אותו? ובקשר ל- GPS, הכל מגיע כבר בתוך המכשיר או שעל מנת להשתמש ב-GPS אני צריך לקנות משהו נוסף? ועוד משהו בקשר לאינטרנט- איך אפשר לחבר את המחשב לרשת? תודה מראש לעונים

dolby2

New member
mio p350

היי. יש לי את המכשיר . הוא מצויין מבחינת התכונות שיש לו. אין לו תכונת GPS מובנית - צריך להוסיף לו. גלישה ברשת רק דרך כרטיס SD WIFI חיצוני שצריך לרכוש בנפרד. אני כבר חצי שנה איתו - מומלץ בחום.

vca2000

New member
p350

יש לי את המכשיר כשנה ואני בסך הכל מבסוט ממנו (למעט העובדה שהוא מנהל לי את החיים). יש לו תשתית לGPS אך כדי להשתמש בה יש לרכוש את התכנה (IGO לדוגמה). התוכנה נרכשת ע"ג כרטיס זיכרון והיא צרובה לתוכו (איבדת את הכרטיס איבדת את התוכנה). התוכנה לוקחת את רוב הזיכרון בכרטיס ולכן כדאי לרכוש את התוכנה ע"ג כרטיס זיכרון גדול (תוספת של כ- 150 ש"ח). תוכנת הניווט עולה אגב כ - 1000 ש"ח. אין לו WIFI וגם אין לו בלוטוס ביי רפי

למה שלא תיקנה את ה - 550L?

גם בלוטות', גם WI FI ושני ג'יגה מובנה, כדאי לפי דעתי להשקיע קצת יותר ולקחת אותו...

AYELET1

New member
אם אתה מתכוון להתחבר לרשת אז עדיף לקנות

מיו 550 או HP5940

למעלה