שאלה בקשר ל Minolta AF

rifraf63

New member
שאלה בקשר ל Minolta AF

אני יודע שיש אפשרות לנטרל, ע"י ה SETUP , את האינדיקצייה למצלמה שקיימת עדשה, זאת למקרה שאני רוצה לחבר עדשה עם פוקוס ידני. איך עושים זאת, מישהו יכול לעזור . . . ?

אם הכוונה למצלמה דיגיטלית

והאופציה של חיבור עדשה נוספת על העדשה הקיימת (מכפיל) - אז נכנסים לתפריט ומסמנים למצלמה שעליה כעת להתייחס לאפשרות המכפיל - ומסמנים את המכפיל הנכון - טלה,רחב זוית,מקרו) .

הייתי מפנה את השאלה לפורום הקשור

לדדלתה פילם-היבואנים והעומדים מאחורי האחריות למוצרי מינולטה וקודאק,דיגיטליות ופילם. הפורום שלהם הוא פורום פיקטור וכמובן - אם מישהו מכיר את מצלמות מינולטה ויודע גם תשובה לשלאלתך בפורום כאן. מהיכרות עם מצלמות קנון אוטופוקוס,ידוע לי על אופציית מתאם T ,שאפשר לחבר על ביונט המצלמה,או איך שנקרא (אין לי ממש ראש לזה כעת-אני בדרך לרופא שוב-אחרי אתמול), ואליו ניתן לחבר עדשות שיועדו במקור למצלמות אחרות או דור אחר - קרי - ידניות. במקרה כזה - אין בכלל קשר בין המצלמה לעדשה, החיבור הוא פיסי לגמרי, והשליטה בעדשה תהיה ידנית לחלוטין.

rifraf63

New member
מתאם T

כן, התכוונתי לחיבור מתאם T למצלמה, הבעיה שמה אני צריך להגדיר במצלמה שהיא תוכל לצלם במחב זה. בכל אופן, אני אפנה גם לדלתא מהם רכשתי בתקווה שתהיה להם תשובה ( חיובית ) . תודה

למעלה