שאלה בקשר ל-IAUDIO

trakl95

New member
שאלה בקשר ל-IAUDIO

לאור זה שקניתי נגן של IAUDIO, ידעתי שבתקליטור המצורף אמורה להיות תוכנת JETAUDIO. לי אמנם היתה התוכנה הנ"ל על המחשב,עוד לפני זה,אבל בגירסת ה-BASIC בלבד. ניגשתי להתקין מהתקליטור,הוא זיהה שיש לי את התוכנה על המחשב, והייתי צריך להסיר את ההתקנה/התוכנה הקיימים על המחשב. לאחר מכן ניגשתי להתקין את התוכנה מהתקליטור ולאכזבתי הותקנה בדיוק אותה גירסת ה-BASIC,שהיתה לי ממילא במחשב,למרות שלאור זה שקניתי נגן של החברה, ולתקליטור עוד צורפה מדבקה עם סריאל, הייתי בטוח שזו תהיה הגירסה המלאה של התוכנה. האם לא היתה אמורה להיות מצורפת לנגן התוכנה בגירסה שהיא לא רק ה-BASIC? בתודה לעונים...

יאיר B

New member
אבל יש רק ג'טאודיו אחת. איפה ראית שיש כמה

גרסאות לתוכנה הזאת?

trakl95

New member
טוב, אני הבנתי שיש גירסה

חינמית,בסיסית, וגירסה בתשלום,שכוללת יותר אפשרויות. יכול להיות שהבנתי לא נכון? כלומר, האם אין שום גירסה לא חינמית, שבה יש אפשרות להמרה ישירות ל-MP3? כי כיום אני ממיר ל-WAV, ואז צריך את זה להמיר ל-MP3 באמצעות תוכנה אחרת, וזו די טירחה..

יאיר B

New member
WAV זה בזבזני בצורה מעוררת פלצות.

(אבל איכותי מאוד). ממה שאני זוכר, יש אפשרות בג'ט אודיו להמיר ל-MP3 (וגם לפורמטים אחרים שהנגן תומך בהם כמו Ogg למשל). בעבר התקנתי את התוכנה הזאת על המחשב - עבד טוב. בנוסף יש בדיסק עוד תוכנה שהסיריאלי שהגיע איתו מיועד עבורה. ככה זה בשני הנגנים שעברו אצלי (אגב, הג'ט אודיו צריכה גם להמיר את הסרטים לנגנים הללו). אני כרגע לא יכול להתקין את התוכנה אצלי (אני על לינוקס), אם אמצא מחשב חלונות שאני יכול להתקין עליו, אנסה לראות מה יש בדיסק בדיוק.

trakl95

New member
בדקתי עכשיו ב-ג'טאאודיו

וב-OUTPUT FORMAT מופיע OGG,אבל לא MP3... אולי עשיתי או הגדרתי משהו לא נכון בהתקנה?

יאיר B

New member
טוב, התקנתי את שני התוכנות שהיו ב-CD

לאחת קוראים JetAudio ולשנייה JetShell - היא זאת שצריכה את הדרייבר (זאת תוכנה לניהול השירים על הנגן והעברת קבצים אליו - לא חייבים להתשמש בה, אבל יש לה כמה פיצ'רים שיכולים להועיל בעתיד כמו היכולת לפרמט את הנגן במידת הצורך) אגב, אני יוצא מתוך נקודת הנחה שיש לך נגן מסוג F2 (כי ב-I7 אין את ה-JetShell ב-CD ובכל מקרה אין סיריאליים מצורפים - JetAudio לא צריכה סריאלי להתקנה). לגבי המרה ל-MP3 - בזה אתה צודק, ה-JetAudio לא מאפשרת להמיר ל-MP3 אלא לפורמטים האחרים בהם הנגן תומך. אתה יכול להמיר ל-MP3 דרך המדיה פליייר (אם כי Ogg עדיף פי כמה מ-MP3).

למעלה