שאלה בקשר ל- firewire

orencs

New member
שאלה בקשר ל- firewire

בשעה טובה קניתי מצלמה PC330E מישהו יכול להמליץ על firewire?

oferbar

New member
שיהיה במזל טוב ../images/Emo70.gif

תביא סיבוב
אתה צריך רק כרטיס או גם תוכנה? אם נשאר לך כסף ספייר, תבדוק את הכרטיס של קנופוס שיכול לבוא עם באנדל של תוכנות adobe לעריכת וידאו, סאונד ו DVD: http://www.canopus.us/US/products/ACEDVio/pm_ACEDVio.asp

boomstik22

New member
כתוכנה אני ממליץ מאוד על הפרמייר

אני עורך איתה קליפים וסרטים כבר הרבה זמן ככרטיס אם אתה לא מקצועי ברמה גבוהה תקנה משהו בזול (כ120 ש"ח) זה נותן תוצאות יפות ולא יקר מידי לכיס

יש גם אופציה זולה מאוד

מדובר ברכישה של כרטיס FireWire-PCI, כרטיס שעלותו מאות בודדות של שקלים (כ 300 שקל). חלק מאותם כרטיסים כבר מגיעים עם כבל החיבור למצלמה. בלי להכנס לכלל האופציות, הכי נפוץ הוא כבל חיבור FW 4 פינים למצלמה ו FW 6 פינים לכרטיס במחשב. כתוכנת עריכה ניתן להשתמש ב Windows Movie Maker של Microsoft. בסה"כ הוצאה זולה לפתרון של עריכה במחשב עם חיסרון משמעותי של זמן עריכה. ד"א אישית יש לי כרטיס FireWire של Adaptec שמגיע עם תוכנת עריכה+תוכנת צריבה+הכבל לחיבור המצלמה לכרטיס ה FireWire הכל ביחד עלה לי בזמנו כ 50$ בשמחות, אורי טלאור

FalxOri

New member
כנ"ל

גם לי יש PCI FW שעלה 35$ עם כבל, ותוכנה של ULEAD. את PREMIERE תמיד אפשר "לקנות" ב- EMULE אח"כ... O

einav8

New member
תודה ++

ובכן היום אספתי את המצלמה מישפאר הום טק. PC330E מצטער, אבל אין לי עדיין נתונים לספר לכם על האיכויות. בקרוב אמצא זמן לכתוב מאמר קצר על איך והיכן החלטתי לקנות את המצלמה בתקווה שהבאים אחרי ימצאו בכך תועלת. באשר לצילום באויר, לי, יקח עוד זמן כי יש לי רק 40 צניחות. "נסיעת המבחן" למצלמה תעשה, בקרוב, על ידי לוטם אז תוכלו להיוכח ביכולות שלה באויר. תודה על עזרתכם אורן.

למעלה