הרסתם הכל
D dave gilmour New member 10/12/05 #15 אז זה בטח לא היה ב-77!! אם לא, למה הוא כתב את השורה הזאת?! וחוץ מזה, שמעתי על זה מזמן וגם אמרו לי באיזזה הופעה זה היה אבל שכחתי.. אבל אם זה לא היה הגיוני הייתי כבר שם לב לזה
אז זה בטח לא היה ב-77!! אם לא, למה הוא כתב את השורה הזאת?! וחוץ מזה, שמעתי על זה מזמן וגם אמרו לי באיזזה הופעה זה היה אבל שכחתי.. אבל אם זה לא היה הגיוני הייתי כבר שם לב לזה
T The Albatross New member 10/12/05 #16 fan הוא דו משמעי. במקרה הזה זה מאוורר. זה כאילו לא לירוק לעבר משהו שיכול לירוק עליך בחזרה.
S Shakty New member 10/12/05 #17 NOT TO SPIT IN THE FAN - הסבר זה ביטוי באנגלית שהאקוויוילנט העברי שלו הוא לא להשתין נגד הרוח. מדובר ב FAN מאוורר ולא FAN אוהד. ומה שאיתי כתב זה נכון - המלים היו כתוכות כבר באותה הופעה במונטריאול.
NOT TO SPIT IN THE FAN - הסבר זה ביטוי באנגלית שהאקוויוילנט העברי שלו הוא לא להשתין נגד הרוח. מדובר ב FAN מאוורר ולא FAN אוהד. ומה שאיתי כתב זה נכון - המלים היו כתוכות כבר באותה הופעה במונטריאול.
S Shakty New member 10/12/05 #18 נתתי קרדיט לאיתי כאשר FLOWERBOY היה זה שכתב נכונה - המילים היו קיימות כבר הרבה לפני אותה הופעה.