שאלה בקשר ל DVD

Hangman Jury 87

New member
שאלה בקשר ל DVD

רציתי לדעת איזה די וי די של טראוויס הכי מומלץ... אני רוצה לקנות די וי די שלהם ואני קצת מתלבט... More Than Us - Live In Glasgow או Travis At The Palace... בסופו של דבר אני מאמין שאני יקנה את שניהם אבל בינתיים... מישהו פה ראה את שני אלה? איזה יותר מומלץ? זאת הופעה אחת שלמה או ערוכה?

Girl From Mars

New member
אממ...

בעיקרון more than us זה בווידיאו אם אני לא טועה. לא ראיתי בשום מקום ב-DVD.
ראיתי רק חלקים מ-more than us אז קצת קשה לי לענות לך. אני רק יכולה להגיד לך שאת-travis at the palace מאוד אהבתי.

The Girl Who

New member
שאלה קשה...

שתי ההופעות יחסית מאוד שונות. More than us כמובן ישנה יותר, ויש בה גם משהו יותר אותנטי...הרבה קטעים משעשעים. אבל ב-Travis at the palace, שהיא הופעה חדשה יותר כמובן, יש גם קטעים נוספים חוץ ממהופעה, אבל פחות משעשעים. לא יודעת...ההופעה עצמה היא לא 'שיא ההופעות' של טראוויס. אבל הצילומים כן ממש יפים, ומקצועיים וזה. לכן אני אמליץ על ה-DVD הישן יותר.
או אלא אם כן, אתה כן מעוניין במשהו יותר חדש "ומקצועי", ששם למעשה יש גם שירים מ12 ממוריז...אז בלה. החלטה קשה.

FuNnY ThInG

New member
*חושבת*

וואי זו שאלה ממש קשה! -_- בעיקרון שני הדיוידיס דיי שונים אחד מהשני... אני קניתי קודם את More Than Us וזה היה מדהים! זה מין דיוידי טראוויסי כזה... לא יודעת קשה להסביר. אבל יש לו את האופי של טראוויס. ההופעה מעולה וגם הקטעים של מאחורי הקלעים משעשעים. בקשר לדיוידי השני.. השירים החדשים מוסיפים הרבה להופעה.. אבל איך שעיצבו את הדיוידי..אני חושבת שהוא יצא פחות מוצלח. חסר שם משהו. אבל גם הוא כמובן מהנה!
בשניהם ההופעות הן שלמות עם תוספת של קטעים דוקומנטריים. (בראשון יש חלק שמשולבים בהופעה וחלק נוספים בנפרד, ובשני ההופעה לחוד והקטעים לחוד). ובמקרה שדווקא הקטעים הדוקומנטריים הם האהובים עלייך.. אז יש את ה- Singles DVD שמורכב רובו מקטעים כאלו.. חלק מ-1996!!
לשם הוסיפו גם את כל הקליפים (כמה בודדים עם הערות של טראוויס) ועוד כמה קטעים מובחרים נוספים. בכל מקרה אני אישית הייתי ממליצה לאמץ את שלושתם לאוסף

Hangman Jury 87

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif

נראה לי שבסוף אני יילך על Glasgow
למרות שעד כמה שהבנתי בדי וי די השני יש יותר שירים חדשים בהופעה שלהם (מ- 12 ממוריז) ואני מאוד רוצה לראות אותו כי אני מאוד אוהב את 12 ממוריז, אבל נתחיל מהראשון בינתיים...

FuNnY ThInG

New member
תהנה../images/Emo13.gif

בגלזגו אין בכלל שירים ב-12 ממוריז... זו הופעה מ-2001...

Hangman Jury 87

New member
תודה ../images/Emo13.gif ואני יודע פשוט

לפי התיאור פה ולפי ביקורות שראיתי באתרים, הישן נשמע יותר טוב... אז בינתיים אני יקנה את זה.

למעלה