שאלה בקשר לתרגיל

RoiD17

New member
שאלה בקשר לתרגיל

יש תרגיל מה זה יפה אני מאוד אהבתי הוא כמו אליקופטר כזה .. גלגלון וחצי אפשר תשם שלו תמונות סרט איך עושים הדכרה משהו ?
 

Arrogante

New member
אני חושב שאתה מתכוון לHelicóptero

שאתה עושה גלגלון וממשיך ת'סיבוב של הרגל ונוחת על השניהה... קח קישור : http://www.abadacapoeira.co.il/movies/barbante_vermelho_-_helicoptero.zip אמממממ עכשיו עצה מאוד טובה ללמוד ת'תרגיל ... תנסה לשים נעל על הריצפה ולעשות גלגלון ולבעוט עם בנעל עם הרגל הראשונה שיצאה לגלגלון אחרי שעשית את הגלגלון...חחח (קצת מסובך אבל שיהיה)..! אחרי שתלמד את התנועה של הרגליים תעבוד על גמישות גב כי בלי זה אי אפשר לסיים את התרגיל בעמידה כמו שצריך...!!!
 

RoiD17

New member
אוקי שאלה

אני כבר מצליח לעשות את הסיבוב וחצי .. הביעה שהגל נוחתת נמוך מהריצפה .. מה הכוונה גמישות גב שביל לסיםם כמו שצריך ? איך אני אמור לסיים תתרגיל ?
 

Arrogante

New member
קצת קשה להסביר אבל...

תשמע תנסה להקשית את הגב כמה שיותר לדחוף את האגן קדימה ולהמשיך עם הרגל שבאוויר עוד קצת... זה נשמע מסובך...עדיף שתבקש מחבר או משו שידגים לך..!
 

PatriotaSJ

New member
אתה יודע לעשות?

גלגלון קדימה? כזה...שנוחתים קדימה?.... אני חושב שזה עוזר קצת להבין את ההקשתה של הגוף וצריך לנחות ולעלות דיי מהר, לפחות בהתחלה כי אין שליטה... תסתכל הרבה בסרט ותנסה...אין דרך אחרת
 
למעלה